Mömax vagy Möbelix?
Figyelt kérdés
A közelünkben, pár várossal arréb van egy Mömax, oda szoktunk menni ha bútort nézünk itthonra. Viszont láttam, hogy a Möbelixben is tulajdonképpen ugyanaz a kínálat. Mi a különbség akkor végülis a kettő áruház között? Ha meg ugyanaz a kettő, akkor miért a különböző név?2018. aug. 13. 16:42
1/8 anonim válasza:
A Möbelix gagyibb, de alsó kategóriás osztrák bútoráruhéz mindkettő.
Azért más a nevük, mert másik cég.
Azért hasonlít a nevük, mert a "Möbel" szóból van mindkettő.
2/8 anonim válasza:
Jaj:') Arra kerestem rá, hogy név, és azt hittem, a gyermekedet akarod így elnevezni:)
3/8 anonim válasza:
*Most meg eszembe jutott Asterix és Obelix:):)
4/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, also kategória mind, 5-10 évig megteszi. Szerintem a magasabb minőséget az IKEA képviseli. Tudom csak Pesten van, de én szánok rá időt meg benzint ha valami komolyabb dolog kell. Az asztalos ok lassan aranyáron dolgoznak mifelénk. (Győr)
5/8 anonim válasza:
Így van, utolsó. Az Ikea ugyanolyan bútorlapból készíti ugyanazt, mint az asztalos, csak az asztalos dupla árat akar érte kérni. Nevetésges.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
(Keresztnévnek elég egzotikus lenne mondjuk egy Molnár Mömax :D )
2018. aug. 17. 08:49
7/8 Avaon válasza:
Sziasztok 5.nek szól az üzenet menj el és érdeklőd meg mennyi egy m2 bútorlap vagy alapanyag nem az asztalos kér sokat ha nem az anyag a drága!
8/8 Helyes válasz válasza:
A möbelixet hagyd ki.Csaló népség.A katalógusban 70e a szekrény, odamegyek, oszt kiderül, hogy 120e.Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!