Jysk, Möbelix, RS bútor, Ikea? Melyik ami árban, minőségben elfogadható?
Figyelt kérdés
Új lakásba költözünk, szekrénysor, tévéállvány, ágy... szóval minden kellene, olcsón, de jó minőségűt.2013. febr. 2. 17:58
1/1 anonim válasza:
Szerintem az IKEA.
Nekem még sosem volt gondom a bútorokkal, kiegészítőkkel. Pedig nekünk IKEA lakásunk van. Minden onnan van, kivéve a gyerek ágya és a pelenkázó, mert azt nyertem még anno terhesen a Baba-mama expon. Szóval erre nem kellett költenünk ;)
Mi nagyon szeretjük és bátran állítom, aki nem keveri össze a fakanalat a csavarhúzóval, annak nem fog gondot okozni az összerakása.
Ha esetleg problémád van, akkor pedig szívesen segítenek és intézkednek a vevőszolgálaton.
Nem pedig problémáznak, ahogy e honba ez szokás .. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!