Nappali szekrénysort szeretnék rendelni, a neten azt írták róla, hogy a korpusz 15 mm laminált forgácslap, a front 16 mm magasfényű MDF. Elég ez a bútorvastagság? Vagy vastagabból kellene, hogy készüljön?
Azért ilyen vékony mert ez így olcsóbb nekik.
A lapszabászatban kapható bútorlap 18 mm-es.
A mi nappali bútorunk is hasonló lapvastagságban készült. Sőt, szerintem a konyha is.
Nyilván nem pakoljuk és tömjük degeszre a nappali bútorunkat, nem olyan cuccokat tárolunk benne, ami napi nyitogatásra adna okot. Az ég világon semmi gond nincs vele.
A konyha 10 éves, még az előző lakótól örököltük. Azzal sincsen semmilyen probléma.
Ránézésre kevésbé strapabíró, meg érzésre is, de ha már a helyén van, megfelelően rögzítve lett és betartja az ember a súlykorlátokat, akkor igazából szerintem nincs gond.
Mondjuk mi a könyveket alsó szekrénybe pakoltuk (így nem porosodik annyira és attól sem félek, hogy leszakad egyszer az egész). :)
A méretre gyártott bútoraink nyilván masszívabbak jóval, de az ára is az volt. :)
Szerintem ha vigyáztok rá, akkor előbb cserélitek le valamilyen okból, minthogy tönkremenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!