Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » IKEA konyhaszekrény hátulja...

IKEA konyhaszekrény hátulja kivágható?

Figyelt kérdés
Vettem egy lakást, amiben mindenképpen szeretnék konyhabútort cserélni. A sarokban van egy kéményajtó. Hurrá. Az előző tulaj, ha megérkezett a kéményseprő, elhúzta a konyhabútort. Azonban ez nem éppen kivitelezhető, hiszen rögzíteni kell, meg alapjáraton nem is akarom huzigálni a konyhabútort. Megoldható, hogy vágjak a konyhabútor hátuljára egy lyukat, amin a kéményajtó hozzáférhető? Vagy van más megoldás?

2018. júl. 1. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Megoldani épp meglehet.

Akkor mi van, ha nem csak vizsgálni akarják, hanem tisztítani is.

2018. júl. 1. 00:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, éppen erre keresek megoldást.
2018. júl. 1. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhuzigálták akkor nyilván nem falra szerelhető részről van szó, hanem a padlón állóról, azt nem kell rögzíteni. Nekem más okból, de egy nagy hűtőszekrény mozgatását kellett megoldanom, egyszerűen levágattam egy ugyanakkora bútorlapot, rá 4 bútorgörgő és kész, csak odébb löktem, ha kellett. Van fékesben is.
2018. júl. 1. 04:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Gondoltam én is görgőkre, viszont a konyhabútor L-alakú, és az L azon szárán van a mosogató és a mosogatógép, ami mögött a kéményajtó van. Egyáltalán nem is tudom elképzelni, így mégis hogy huzigálták.

Azt, hogy falhoz rögzíteném, az új, tervezett IKEA-s konyhabútorra írtam, mivel maga az IKEA is ezt javasolja, a régi tényleg nincs rögzítve a falhoz, bár elképzelni nem tudom, hogy egy idős hölgy hogyan húzta el.

2018. júl. 1. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Máshová nem tudtok vágni egy kéményajtót?
2018. júl. 2. 05:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Szabad?
2018. júl. 3. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán.
2018. júl. 4. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!