Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tudtok ajánlani valamit?

Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
szeretnénk egy medencét viszont most építettük fel a házat teljesen kész és nem akarunk megint nagy felfordulást,tudom tudom semmi logika nincs benne de ez már igy alakult..főleg a gyerekek miatt viszont egy medencet hosszadalmas idő megcsinalni és nemtudom hogy a gyerekek kihasználnák e...arra gondoltam veszek egy medencet(nem gumimedencére gondolok) hanem aminek kemény a kerete vagy valami ilyesmit láttam....vagy esetleg valaki nem tudna ajánlani valami medencét ami nem gumi es elég nagy?linkek is jöhetnek

2018. jún. 7. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek kezdetnek jók lesznek, míg a gyerekek a gyerekek kitalálják, hogy mit akarnak:

[link]

[link]

2018. jún. 7. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem ez az ötlet is tetszik.

[link]

2018. jún. 7. 22:11
 3/3 TappancsMancs ***** válasza:
Keress rá, van sok medencés cég. Létezik olyan típus ami műanyag és földbe is süllyeszthető. Vannak másfélék is.
2018. jún. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!