Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az cikin néz ki ha a bútorok...

Az cikin néz ki ha a bútorok eltérő színűek?

Figyelt kérdés
Fel szeretném újítani a szobámat, és venni új bútorokat, de találtam egy sminkasztalt ami nagyon megtetszett, és fehér. A íróasztal meg a szekrény viszont világos fenyő színű... :( Mit tegyek? Gondolkoztam azon, hogy kompenzálom egy nagy fehér szőnyeggel, és az egyik falat fehérre festem, csak nem tudom mennyire nézne ki hülyén. A fehér szőnyeggel meg az a probléma, hogy nagyon hamar bekoszolódna...

2018. márc. 25. 11:24
 1/5 TappancsMancs ***** válasza:

A teljesen egyforma bútorok egyhangúak főként akkor ha azonos bútorsor. A fehér és természetes fa színek jól kombinálhatóak egy kellemes környezetté. Jó egy kicsi szín is csak ne harsány és ne összevissza.

A ciki az meg szégyent jelent, a kérdés meg ízlésről szól.

2018. márc. 25. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem speciel nem tetszene.

Olyan innen-onnan összehordott jellege lenne számomra.

Ráadásul a meglévő, világos fenyő bútoraidhoz sem illene a fehér fal meg a fehér szőnyeg.

Nekem a világos bútorhoz a sötétebb (de nem sötét) fal és a sötétebb szőnyeg a mutatós, vagy fordítva, de ez csak egy vélemény, az ízlés teljesen szubjektív dolog.

2018. márc. 25. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik, hajrá! Ne akarj másoknak megfelelni, a te szobád, neked kell, hogy tetszen.

Amúgy szerintem viszonylag egyszerűen meg lehet teremteni az összhangot, csak kell pár fehér kiegészítő és máris kevésbé lógna ki az asztal. Ha nem akarsz fehér szőnyeget, akkor más, könnyebben tisztítható tárgyakat használj. Díszpárnák, fehéres, világos árnyalatú képek a falon, esetleg falmatrica, fehér függöny, magyméretű fehér tömbgyertya, egyéb dísztárgyak stb

2018. márc. 26. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz.

Bér én fél éve hasonlót nem valósítottam meg, mert féltem attól hogy később már nem lehetne máshogy átrendezni a szobám, meg kesze kusza lenne. Ott fenyő és sötétbarna bútor volt a téma és én is akartam egy oldalon sötétbarna falat. Bár az én szobám olyan hogy nem lehet máshogy átrendezni.

2018. márc. 27. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a szín nem elsődleges, a lényeg hogy a célnak megfeleljen.

Amúgy utólag is tudsz venni öntapadós fóliát, és át tudod vonni vele a bútort.

2018. márc. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!