Üdv a nálam kreatívabb embereknek van ötlete, hogy milyen szín világú bútorok illenek a világosszürke szobához?
2017. okt. 7. 23:01
2/8 anonim válasza:
Fekete bútorokat csak akkor tegyél, ha nagyobb térről van szó, mert egy kis szoba csak egy apró sötét lyuknak nézne ki tőle. Szerintem a fehér a nyerő és feldobhatod például zöld növénnyel, világoskék takaróval de egy mustár sárga párna is jól mutatna szerintem.
3/8 anonim válasza:
Almazöld, narancs, fehér és fekete, de ebből csak kevés, mert sötétíti és összenyomja a teret.
4/8 anonim válasza:
Mi pont most alakítjuk át a nappalinkat: világosszürke falak lesznek, a bútorok fehérek kevés fekete betéttel, a kanapé fekete kevés fehér betéttel (külön gyártatva), mind modern megjelenésű.
Remélem jól fog kinézni, a fejemben már jól mutat! :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, 4. biztos jól fog mutatni :)
2017. okt. 8. 10:31
6/8 anonim válasza:
Én is ilyet akarok fehér bútorokkal.
7/8 anonim válasza:
Fekete, fehér, szürke. Szinte minden bútorboltban ezt látni. Eszméletlen unalmas és lehangoló egy lakásban, főleg ha a kiegészítők sem visznek némi színt az egészbe.
8/8 anonim válasza:
Én inkább most mindenhol a sonoma-tölgyet látom...
8 éve, mikor megvettük, egy szép, újfajta színnek tűnt. Most meg mindenhol az van, ezért is cseréljük le.
Nem értek egyet az előző hozzászólóval, izgalmassá lehet tenni a fekete-fehér-szürke kombinációt, megfelelő kiegészítőkkel akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!