Ágymatracit hogyan szokás szállítani?
Figyelt kérdés
Vennék egy 90x200x15-ös matracot, de nincs kocsim, és amúgyse tudom, hogy hogy szokták hazavinni az ilyesmit az emberek. Esetleg van olyan taxitársaság, ami tud olyan kocsit küldeni, amiben elfér? Ha igen mennyivel drágább egy ilyen fuvar?2018. márc. 13. 23:09
1/4 A kérdező kommentje:
A kérdésben az matrac. :D
2018. márc. 13. 23:10
2/4 anonim válasza:
Nézd ki a boltban, aztán rendeld meg a netről. Szerintem olcsóbban kijössz, mintha fuvarost fogadsz. Nemrég bojlert vettem, bementem a boltba, kérdeztem mennyi lenne a hazaszállítás. 5500. Na annyiért a hátamon hazaviszem, gondoltam. Hazamentem, megrendeltem UGYANATTÓL a cégtől, így 2500 volt.
3/4 anonim válasza:
A Dormeo ingyen szállít.
4/4 anonim válasza:
Mi egyszer haverommal 1 nap alatt elszállítottunk egy heverőt kézben a Rózsadomb Orgona út tól újpest Deák Ferenc útig...
Jó kis túra volt, örök emlék marad...
Reggel 9kor indultunk és fél 6kor érkeztünk... de közben volt hol pihenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!