Szeretnék venni nappali szekrénysort viszont csak lapra szerelten lehet kapni. Mennyire bonyolult az összeszerelése egy ilyennek?
Felnőtt lego!
Húgom imádta összerakni ezeket az új szobájába, csak felcipelni kellett a többit összerakta maga.
Én nőként összerakok bármit. Max tartani kell segíteni, vagy esetleg ha erősebben kell meghúzni a csavart, mint amivel én elbírok, akkor segít be a párom. Imádok ezzel bíbelődni és gyerekként is nagyon szerettem legózni, én is mindig ehhez hasonlítom. :)
Raktam már össze szekrényt, könyvespolcot, étkező asztalt, tv állványt, komódot, franciaágyat és sokminden mást is. A rajzok alapján elég egyértelmű szerintem, ha van egy kis gógyija az embernek.
Hacsak nem rossz minőségű, ahol a lyukak sincsenek jó helyen, könnyű, nekem sosem okozott gondot. Viszont a párom hozzá se nyúl az ilyenhez.
Úgyhogy nem nehéz, csak neki kell állni s nem mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!