Van valami tippje, ötlete valakinek miből tudnék karácsonyra asztalt csinálni?
Figyelt kérdés
Ketten lakunk a párommal így nem nagy az étkezőasztalunk, de karácsonyra átjön a család, valamibol asztalt kéne csináljak, amit egy nagy teritovel letakatok úgyis😊😂 de nincs ötletem2017. dec. 23. 12:09
1/4 anonim válasza:
Sima ajtólap, amit stabilan összekötött székek tartanak.
Raklapok egymáson, felületként ajtólap v MDF/gipszkarton.
Szomszédokat megkérdezni, hol töltik az ünnepet, aki wellness hotelbe megy, attól kölcsönkérni az étkezőasztalát.
Szolgáljatok fel a családnak sushit és teát, azt hagyományosan földre tett kispárnákon ülve is ehetitek.
2/4 anonim válasza:
Az asztalra tehetsz egy nagyobb lapot ha van. Viszont ha nincs rögzítve igencsak instabil lesz és mindenestől lefordulhat, meglökik, lecsúszik stb.
Inkább egyetek több részletben, én így csináltam annó.
3/4 anonim válasza:
szekrényajtót az asztallapra egy spaniferrel rögzítve, mert rögzítés nélkül tuti rátehénkedik valaki.
Csak szólni kell a népnek, hogy ne a spanifer hevederére pakolják a poharat...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2017. dec. 23. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!