Karácsonyra szeretném megvenni a WoW Legiont digitálisan valakinek. Komplett veszem tehát battlechest+legion így jár 30 nap gametime. A 30 nap a vásárlás pillanatától számít vagy a letöltéstől?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 10:10
1/6 anonim válasza:
Ha ajándéknak veszed (emlékeim szerint van ilyen opció), akkor neki kell majd létrehoznia egy accountot, és akkortól fog számítani. Ha te hozod létre, akkor is az account létrehozásakor kezdődik.
2/6 A kérdező kommentje:
az accot már létrehoztam neki és ugy gondoltam megveszem azon neki és egy jelszót meg acc nevet kap karácsonyra
2016. dec. 9. 10:24
3/6 A kérdező kommentje:
de akkor majd karácsony napján megveszem neki digitálisan úgyis mindig lehet venni nincs olyan hogy elfogy...(ugye?:D)
2016. dec. 9. 10:24
4/6 Koplárovics Béci válasza:
Az aktiválástól számít a 30 nap. Sőt, próbaként eleve játszató, kipróbálhatja, igaz ez korlátozott lesz. És amikor eléri azt a szintet, hogy amúgy nem tudna továbblépni, akkor adja meg a kódot ("upgrade-eli az accountot), és onnantól kezdődik az első 30 nap. 20-as szintig lehet az ingyenessel játszani, kezdőnek ez 1-2 nap lesz, ha nem ismeri amúgy a játékot.
5/6 A kérdező kommentje:
én digitálisan vettem magamnak és nem volt semmilyen kód
2016. dec. 9. 11:56
6/6 anonim válasza:
A kód a beváltástól érvényes, nem a játék aktiválásától, mivel azt külön adják hozzá.
Az ismerősnek kell csinálnia egy battle.net-es fiókot, beváltja a játékot, majd a játékidőt.
Fontos, hogy a WoW 2-re regisztrálja mind a kettőt, mivel az 1-es a trial miatt van és meg tudja rendesen kavarni a szervert, nekem pl 2 nap volt mire support rendbe rakta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!