Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Barna/szurke szin melle milyet?

Barna/szurke szin melle milyet?

Figyelt kérdés

A szobank burkolata es butorzata barna es szurke szindominans.nagy,modern,letisztult butorok.

Kellene valami szin a szobaba.szonyeggel gondoltam feldobni es agytakaroval.de milyen szinu szonyeget?zold,kek,lila?esetleg mas.

Szonyeggel harmomizalo agytakaro es diszparnak a kanapen meg nem tul sok ugye?

2017. dec. 12. 10:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Barna és szürke mellé én bézs kiegészítőket választanék. Esetleg narancsot, ha nagyon színesre vágynék.
2017. dec. 12. 10:19
 2/15 A kérdező kommentje:

Nekem valamiert a zold jon be.

A narancsot nagyon elutonek erzem.

De lehet en tevedek,nem ertek hozza,csak laikusken gondolkodom

2017. dec. 12. 10:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag bármit tehetsz ami neked tetszik, mert ezekhez a színekhez minden megy. A narancs és a zöld is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. dec. 12. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Én maradnék a fehérnél, letisztultabbá tenné az egészet.
2017. dec. 12. 11:00
 5/15 A kérdező kommentje:

Aaaa,3 fiu gyerek mellett a feher teljesseggel kizarr😂😂

De koszonom az otleted

2017. dec. 12. 12:58
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

Barnához, szürkéhez én is a narancs valamely halványabb árnyalatát tudom elképzelni, esetleg a bézst.

Zölddel nem tudom elképzelni.

2017. dec. 12. 13:07
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk is hasonló színvilágú a lakás és a berendezés, és szerintem kár ezt a letisztult összhatást elrontani harsány színekkel. Én ennek a két színnek az árnyalataiban gondolkodnék, ha nagyon egyhangú esetleg semleges színekkel, pl bézs, fekete, vagy fehér variálnám.
2017. dec. 13. 01:29
 8/15 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Elso kepen a kanapenk,masodikon a szoba nagyresze lathato.

Ehez van meg egy fekete mubor keretes agyunk.es a napokban nezunk valami ide passzolo dohanyzo asztalt.

A fal szine vilagos szurke.

Nekem kicsit mar kezd unalmas lenni.fiatalok vagyunk,en meg 30 alatti.ezert is szeretnek valami szint.olyat ami nem annyira kenyes,tekintve,hogy a pici meg csak 20 honapos.

Vagy a dohanyzo aaztal legyen valami szines,es a szonyeg olvadjon a kornyezetebe?mert ha barnas vagy bezs szonyeget vennenk,az szinte beleolvadna a jarolapba.feketebol eppen eleg a kanape es az agy,az is kilove reszemrol.

[link]

[link]

[link]

Az elso ket szonyeg kozt vacilalok,vagy meg esetleg a 3.,abban is legalabb van egy kis szin.

Vilagos szoba,szinte egesz nap besut a nap.

2017. dec. 13. 07:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a fehér nem játszik, akkor javaslom élénk színnek, ami kicsit feldobná a sok sötét színt: türkiz.

Lehet venni belőle szürke-türkiz kombinációjú szőnyeget is, kiegészítőket is.

2017. dec. 13. 08:37
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
7-es vagyok, mi is fiatalok vagyunk, szerintem pont a a letisztult stílus számít fiatalosnak, és inkább az idősebb korosztályra jellemző a tarkabarka színvilág, nippekkel a polcon, kisvirágos díszpárna, nagyvirágos szőnyeg stb. De ha neked az tetszik, akkor vegyél színes dolgokat, elvégre ti éltek ott, nektek kell tetszenie. A kérdésre válaszolva szerintem ilyen stílushoz semmilyen élénk szín nem passzol, de ha neked tetszene az összhatás egy hupilila szőnyeggel akkor hajrá, senkinek nem kell megfelelned :)
2017. dec. 13. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!