Szeretnék egy virágot a szobámba. De milyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy cserepes virágot dísznek a szobámba, amit tudok öntözgetni, látom, hogy fejlődik, és szép. Mit ajánlatok? Milyen árban lehet őket kapni? Köszi.:D2017. jan. 31. 19:46
1/3 anonim válasza:
Inkább azt kellene tudnunk, milyen fekvésű a szoba, azon belül hol lesz a növény (pl. ablaknál?), mekkorát szeretnél, stb. Inkább száraz, vagy párása a lakás levegője?
Ezek tisztázása után lehet választani.
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom #1-hez, és azt is tisztázd, hogy elég-e a növény, vagy kifejezetten "virág" kell, azaz szinte folyamatosan virágzó növény. A választásnál az is szempont, hogy menyire tudod megvalósítani a napi rendszeres gondozást és nem marad-e ki több napos, netán 1-2 hetes időszak, amikor nem tudsz vele foglalkozni.
3/3 A kérdező kommentje:
Minden nap tudnám öntözni, ablaknál lenne a helye, viszonylag párás helyen, mert pont ott van a radiátor is.
Igen, olyat szeretnék, ami mindig virágzik, hogy szép legyen. Nem gondoltam kifejezettem nagyra, de miniatűrre sem. (nem túl pontos meghatározás, de nem igazán tudom, mi számít nagynak)
2017. jan. 31. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!