A szobámba szeretnék pár új dolgot. Segíten. étek hol találok ilyeneket/ehez hasonlókat?
Eddig eBayen nézegettem a dolgokat de már nem nagyon vágom hogy lehetne úgy rákeresni pár dologra hogy ki is hozza azt amire én gondolok.Szóval kéne egy kis segítség.Egyébként más oldalakat is szívesen várok válaszként hogy honnan rendelhetnék még.:)
Ilyen dolgokra gondoltam a szobámba:
Pont jókor írtad ki, mert most emiatt az amcsi halloween miatt a boltok szezonális kínálatában előfordulnak ilyesmik. Ha nagyvárosban/közelében laksz, akkor még egy boltba betérve is hozzájuthatsz műanyag koponyákhoz meg ilyenekhez.
De ha rendelnél, akkor ilyen ajándékbolt-szerű webshopokban a keresőbe írd be hogy koponya vagy amit épp akarsz, s meglátod:
[link] (szerintem ez a Bőregér a Te boltod!)
Egy-két dolgot meg házilag meg lehet csinálni. Pl. ezek a függöny mögötti fények csak led égősor (vagy háló) és függöny, a véres lámpaernyő meg egy fehér lámpaernyő piros festéssel ellátva. Pl. ilyen lámpaernyő: [link] de ezen a kis csini dobozon még brutálabb lenne: [link]
Én a helyedben elnéznék egy nyomdába is, ha van elég jó minőségű képed, előfordulhat, hogy tudnak neked falmatricát, bútormatricát gyártani.
Látok még itt felújított bútorokat. Asztalt én régiségboltban esetleg vaterán keresnék, a komód egyszerű gyalogkomód :) nem probléma egy ilyet összevadászni.
A baldachinos ágyra itt vannak tippek: [link] (mondjuk porfogó, mint az atom)
A lávalámpa eléggé egyedi darabnak tűnik. Én levegőn száradó gyurma + akrilfesték + lakk kombinációra tippelnék, de utána kéne nézni, hogy ez a gyurma hogy viszonyul az elektromos berendezésekhez.
Ha tényleg komolyan érdekelnek ezek, akkor tényleg, komolyan ajánlom Neked ezt a Bőregér boltot, nem kell külföldről rendelni, még saját boltjuk is van Magyarországon.
Nézd meg milyen frankó lámpáik vannak pl.:
Egy csontváz kéz tart egy olajmécsest - kell ennél több? [link]
Vagy egy sárkányon világító gömb: [link]
Vagy ez már majdnem olyan lámpa amire vágysz, csak gyertyatartó: [link]
Megjegyzem, elég drága termékek, de gondolom az ebay-en se filléres cuccok ezek.
Vagy tüskés koponya hamutartó: [link]
Csupa ínyencség. Vagy koponyás kendő terítőnek? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!