Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire lehet tartós ez az ágy?

Mennyire lehet tartós ez az ágy?

Figyelt kérdés
[link]
2017. dec. 10. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Mivel csak egy darab vízszintes rudazata van, így ránézésre nyeklik nyaklik akció közben.
2017. dec. 10. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy egy rudazata van középen,(mint ahogy az összes többinek is!) viszont TÍZ lába van,(középen is kettő, ha jól látom) ami nagyon ritka.

Vedd meg nyugodtan, őrizd meg a blokkot, van rá garancia, ha gondod lesz vele intézed garancia szerint!

2017. dec. 10. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem látom valami stabilnak. Ráadásul nincs kerete, ami fogná a matracot, szerintem le fog csúszkálni, vagy rá kell kötni.
2017. dec. 10. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem derül ki világosan a "műszaki" leírásból, hogy pontosan milyen darabokból áll, azaz hány helyen és hogyan kell rögzíteni (mert nyilván nem egyetlen összehegesztett darabról van szó). Így nem lehet eldönteni, hogy nyeklik majd nyikorgással, vagy szilárdan áll. Meg kell nézni a helyszínen. Nekem volt rézágyam fémkeretes sodronnyal, az "akciózás" okozta nyikorgás és mozgás a szomszédba is áthallatszott, de már az is hallható volt, ha az ember álmában fordult egyet.
2017. dec. 10. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, még erről az ágyról írnátok véleményt?

[link]

2017. dec. 11. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon pozdorja, én láttam hasonlót kiállítva, már a boltban szétesett, megkopott a sarka. Ha fémet akarsz, valami fa és kovácsoltvas kombinációt keress. Vagy fakeretet.
2017. dec. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!