A pálcás illatosító mennyire tartós?
Érezhető illatot biztosít legalább abban a szobában, ahol van, illetve kitart kb. 1-1,5 hónapot?
(Mert pl a fújós légfrissítő fúj egyet, érzem a tömény illatot, majd 3 perc múlva már semmi, pedig se a készülék, se az utántöltő nem olcsó)
Kinek melyik márka vált be a legjobban?
frosch meg bolsius volt amit vettem az utóbbit az ára miatt többször. Jöttél mentél érezted enyhén (hamar megszokja az ember orra,így pár perc után már nem igazán lehet) meg egy 45m2-es nappaliba azért tényleg enyhe változat volt.
1,5 hónapig bizti nem tartott ki..3-4 hét
Csak azért gondoltam, mert a szoliba, ahova járok, pálcás van (bár ott nagyon pici helyen), és még az utcán is érzem az illatát.
A füstölőről nekem is az az első gondolatom, hogy az ilyen hókuszpókusz boltból jön ki az illata, és fáj tőle a fejem. Majd azért párat végigszaglászok, hátha valamelyik bejön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!