Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan "töltsem ki" a képkeretet?

Hogyan "töltsem ki" a képkeretet?

Figyelt kérdés

A képkeret 35× 28 cm-s és ilyet nem lehet nyomtatni.Már többfélét próbáltam,ha egy képet feldarabolok két A4-be akkor az túl széles lesz,de már próbáltam a PosteRazor programot is ,de az meg egy fos,már 2× próbáltam,ki is nyomtattam de kicsi volt mindkettőszőr,ráadásul 8 lapot is elhasználtam rá :@@@ :(((((((((((((((((

Valaki segítsen,olyan idegesítő,ráadásul 4 db is van!

2010. jún. 1. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha már mindenáron gépből nyomtatott képet akarsz, akkor nyomtasd ki A4 méretű lapra, papírboltban vegyél olyan színű kartont, ami harmonizál a kép színével és témájával, vágd ki akkorára, amekkora a keretbe kell, ragaszd a közepére a képet, és úgy tedd be a keretbe!
2010. jún. 1. 18:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de mindenféleképpen olyan megoldást keresek ami feltétlen kitölti a keretet.
2010. jún. 1. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
a PosteRazor teljesen jól működik, csak oda kell figyelni, hogy mit állítgaszt be mind a készítésénél, mind a nyomtatásánál...
2010. jún. 1. 18:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ebben az esetben többet tudnának segíteni a számítógépes kategóriákban, oda tedd fel újra a kérdésedet! (Persze kicsit fogalmazd át, hogy elfogadja a rendszer)
2010. jún. 1. 18:53
 5/14 A kérdező kommentje:

akkor valamit nagyon elcsesztem.:@@@

nézzük lépésről lépésre.

kép berakva,ok-> next. DIN A4(landscape) borders :0,0,0,0 ->next->overlapping size 2,2 ->next, image size: abs. size: weight:35,height:25,image alignment: középen mindkettő,next és ott a pdf.

valaki segitsen olyan mérges és szomoru vagyok:(

2010. jún. 1. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
A weight súlyt jelent. Itt lehet a bibi. Nincs olyan lehetőség, hogy width? Az lenne a szélesség.
2010. jún. 1. 18:55
 7/14 A kérdező kommentje:
ja bocs,width igen,csak véletlen elirtam.elnézést!
2010. jún. 1. 18:59
 8/14 A kérdező kommentje:
:((((((((
2010. jún. 1. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
A nyomtató beállításainál is lehet a hiba. Nálam pl. ha közvetlenül a netről nyomtatok (nem word-be átmásolva), akkor miniatűr méretben nyomtat ki mindent (olyan 3-4 betűmérettel), és máig nem sikerült rájönnöm, mi a fene baj van. Mondjuk repülőjegyek nyomtatásánál praktikus, mert A4-es lap helyett a tenyeremben elfér a végeredmény. :D
2010. jún. 1. 19:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a nyomtatóval van a baj,hanem a posterazor beállításaival,nemtudom,de olyan idegesítő, hogy vettem négy képkeretet és hogy jajj milyen jól fog mutatni az a kép ott és ott ,erre azvan h egy nagyfoss:(((((((((((((((((((((((((
2010. jún. 1. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!