Fényfüzér - nem csak karácsonykor?
Szerintetek is giccses, csicsás dolog égősorokat, fényfüzéreket használni egész évben? Én imádom a pici fényeket, sokkal jobban érzem magam az otthonunkban, ha több kis fényforrás világítja meg a teret, mintsem egy nagy, egész más a hangulat szerintem, bensőségesebb, barátságosabb, főleg ilyenkor ősszel-télen. Minden nap meggyújtok több gyertyát is, ezenkívül van néhány hangulatlámpa, valamint fényfüzérek itt-ott a lakásban. Nem színesek, mindegyik meleg fényű, szóval azért törekszem a harmóniára, és hogy ne legyen nagyon gyerekes az összhatás. Van néhány pamutgömbökbe bújtatott égősor (a gömbök többszínűek, de harmonizálnak egymással, fehér-homok-barna színek), meg például a teraszon körbe van futtatva egy napelemes lamiponsor, ezek pici üveg búrákban vannak. Ezen kívül van kandallónk is, tehát a tűz is hasonló meleg fényt ad. Én imádom, szerintem iszonyat hangulatos, viszont már sokadszor fordult elő, hogy egy vendég elnézően mosolygott, hogy gyerekes, csicsás, mások értetlenkedtek, hogy nem zavaró-e, hogy nincs olyan fényáradat, mint amikor felkapcsoljuk a mennyezeti világítást. Volt, aki egyenesen kriptához hasonlította az otthonunkat a sok pici fény miatt :)
Nem mintha változtatnék ezen mások kedvéért, mert nekünk így jó, csak érdekel, hogy ez mindenki szerint furcsa és csak az én mániám-e ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!