Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mitől nedvesedhet a szivacsom...

Mitől nedvesedhet a szivacsom huzata?

Figyelt kérdés
Van egy ágyam ami kihúzható és szivacsos megoldás van benne.Nos anno bele ömlött az ágyba egy kis folyadék ki szárítottam de ugye a szivacs be itta a vizet és be penészedett az egész így huzatostól el távolítottam a szivacsot.Aztán rendeltem egy új szivacsot huzattal ,jó időben semmi gond sincs vele de mindennap ki kell venni az ágyból mert az ágy felületén még van egy dormeo szivacs de így télen vagy ősszel mikor ki veszem a szivacsot az éjszakai alvás után a huzat felülete nedves,de maga a szivacs meg száraz.Lehet,hogy a szivacs huzat olyan szar anyagból van,hogy be nedvesedik?Mert az ágy eredeti matracaival és huzataival semmi gond sincs sosem.s mit lehet ilyenkor csinálni,esetleg valami másfajta huzatot venni vagy ilyesmi?

2017. nov. 3. 10:55
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és a szivacs alja nedvesedik ami az ágylappal érintkezik,a felfele néző része ami meg a dormeo matraccal annak semmi baja.Sőt ma néztem kicsit később vettem ki a helyéről és már pár enyhe penész folt is meg jelent rajta.
2017. nov. 3. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Én az ilyen problémát úgy oldottam mag, hogy az ágy aljára hungarocell lapokat ragasztottam, plusz a fal és az ágy közé is tettem.

A parkett alulról hideg, az ágyad felülről meleg és a pára lecsapódik.

2017. nov. 3. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg beszívja a párát ami alulról jön. Anyag összetételétől is függ, hogy mennyire nedvszívó.
2017. nov. 3. 12:14
 4/7 A kérdező kommentje:

ma 12:12

Igen de a gyári megoldással sosem volt ilyen baj

2017. nov. 3. 12:38
 5/7 A kérdező kommentje:

ma 12:14

Azt írja a gyári címke a huzatnak,hogy I. osztályú anyag pamut-poliészter

2017. nov. 3. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbálj alulra tenni egy lepedőt, hogy hogyan fog az viselkedni; az pamut szokott lenni(nekem mind az).
2017. nov. 3. 18:47
 7/7 A kérdező kommentje:

ma 18:47

Na köszi a tippet,ezt lehet kipróbálom.

2017. nov. 3. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!