Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek jol nezne ki?

Szerintetek jol nezne ki?

Figyelt kérdés
Szobat csinalunk es arra gondoltunk hogy a fal az feher lenne az egesz mindenhol, sotet barna butorok lennenek benne, az ablakra pedig narancssarga fuggony.? A fuggonyon van a hangsuly hogy jol nezne e ki igy?
2017. okt. 24. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak vigyázzatok, nehogy úgy nézzen ki mint egy ravatalozó.

Az eltérő színű függöny csak abban az esetben jó választás ha a függöny színe vagy árnyalata megjelenik máshol is.pl: díszpárnák kiegészítők, főleg mintás dolgok, hogy lágyítson a sötét és fehér kontrasztján.

Tehát össze kell kapcsolni a színeket, hogy egységes legyen.

2017. okt. 24. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

A narancssárga függönytől olyan hatású lesz a szoba, mintha mindig sütne a nap. Vidám hatást kelt, én szeretem.

Nekem is fehérre vannak festve a falak, részben mert tetszik, tiszta hatású, mindenhez megy és minden megy hozzá és végül, de nem utolsó sorban a legkönnyebben javítható, ha adódik valami.

Azt már nem is merem írni, hogy a bútoraim is tölgyfa színűek!:)

Szóval, nekem tetszik ez az összeállítás, de az 1-nek annyiban igaza van, hogy 1-2 kiegészítőn még becsempészheted a narancsot.

2017. okt. 24. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Ez nagyon rosszul hangzik. Egyszerűen ízléstelenül. Olyan bolond 60-as nagyi stílus.

Sötétbarna bútorokhoz jól megy a sötétkék, szürke, bézs, fekete, fehér, sötétzöld, olajzöld, napsárga.

[link]

[link]

[link]

De a narancssárga...? Nekem az sok. A vöröses-narancsos árnyalatok annyira 80-as évek a sötétbarnával, hogy a már fáj:

[link]

2017. okt. 24. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

... és egy kis igazoló inspiráció hozzáértőktől:

[link]

2017. okt. 24. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Jók azok a színek együtt, ne izgasd magad!:)

[link]

[link]

2017. okt. 24. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem kicsit unalmas a sötétbarna-narancs és nekem is a 60-as évek jutnak eszembe (biztos öreg vagyok :-)). Én inkább valami vagány borsózöldet, pisztácia zöldet tennék. Mondjuk alapból nem vennék sötétbarna bútorokat...

[link]

2017. okt. 24. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Ez annyira szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik!

Ahány ember, annyiféle ízlés és mert nem egyezik a miénkkel, attól még nem ósdi.

Akinek az ősz színei a vonzók, (meleg barnák, narancssárgák, vörösek és ezek árnyalati) az biztos nem fogja jól érezni magát zöldben, kékben, vagy lilában.

Nem is igazán értem, hogy az ilyen kérdések hova vezetnek?

Ha nekem holnap a püspöklila fog tetszeni kanárisárgával, akkor pincétől padlásig minden ilyen színű lesz, mert én élek benne és rohadtul nem fog érdekelni, hogy divatos e, vagy 10 embernek a Gyakorin tetszik, vagy nem tetszik.

2017. okt. 24. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is ez nagyrészt egyéni ízléstől függ, ha neked tetszik, akkor csináld így. Egyébként ezt így leírva nem feltétlenül lehet elképzelni, a naracssárgának sokféle árnyalatai vannak, és a függöny textúrájától is függ, tényleg lehet nagyon rikító, ízléstelen, de lehet nagyon hangulatos, otthonos is. Amikor még a szüleimnél éltem, a szobámban egy ideig narancssárga függöny volt, nagyon szerettem, olyan meleg, napsütötte, mediterrán hangulatot csinált. Azóta változott az ízlésem, most a házunkban nincsenek függönyök, bambuszroló van mindenhol, mostanában az egzotikus, keleties stílus tetszik.
2017. okt. 25. 00:18
 9/9 TappancsMancs ***** válasza:
48%
Csiricsáré lenne.
2017. okt. 28. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!