Hol lehet női kovácsoltvas szobainast venni olcsón?
Régóta szeretnék venni egyet a hálószobámba.
Valami ilyesmire gondoltam:
https://googl/images/bmBqVq
Nekem praktikeres van, fekete:
Mivel mindig van rajta valami, gyakorlatilag kovácsoltvas is lehetne. Egyetlen baja, hogy könnyen borul, dehát nem is szennyestartónak van kitalálva.
Attól női, hogy keble van, vagy attól, hogy nő használná és a szoknyákat is szeretné rajta tárolni.
A #4-es válaszolónak meg üzenem, hogy a szobainasnak több kellemes funkciója is van.
Vagyunk egy páran, akik a szekrénybe, vagy a gardróbba nem tesszük vissza azt a ruhát, ami már egyszer volt rajtunk. Még akkor sem, ha friss fürdés után egy fél órát volt rajtunk. Ezt még pocséklás lenne a szennyesbe tenni - de a makulátlan frissen mosott és frissen vasalt kategóriába sem fér bele. A következő használatig kiváló helyen van a szobainason, ahol nem gyűrődik. Valamint a nadrágok, a zakók, etc., szintén gyűrődésmentesen tarthatóak szobainason. Nem a székekre vagy fotelekre vannak szétszórva, vagy nem a szekrény oldalán lógnak. A gardrób és a szekrény így megmarad a makulátlan ruhaneműnek. És a helyiségben nincs kupi, nincsenek ruhák szana-széjjel...
4-es vagyok és köszönöm kedves 5-ös, hogy felvilágosítottál!
Nos, nem igazán győztél meg, de nem is kell, mert mindenki úgy teszi-veszi a holmijait, ahogy akarja.
Amit te írsz, az számomra azt jelenti, hogy ugyanazt a ruhát valaki addig hordja egyfolytában, míg az mosásra nem érik meg és addig a szobainason tárolja.
Ha a te gondolatmenetedet, szokásaidat elfogadom, akkor az én esetemben biztos, hogy 8-10 szobainas, álldogálna a szobában.
Én ugyanis mindennap mást veszek fel a munkába és ha valami programom van, akkor megint mást. (... és vagyunk így egy páran:)
A tiszta, de már 1x (akár félórára) felvett cuccomat nem tárolom a szobában akár egy hónapig, mert lehet akkor veszem fel legközelebb. Zakókra, blézerekre ez különösen igaz.
Ráadásul én kényes vagyok arra, hogy a holmim ne kint porosodjon, akár hetekig, porszívózáskor, portörléskor stb...
Szóval, amit úgy gondolok az akár félóra viselés után is megy a szennyesbe, ami viszont nem viseltes, annak a helye a szekrényben van (és nem a fotelben, a szekrény oldalán, vagy szobainason)
De nem akarlak megzavarni, mint írtam, ez mindenkinek a privát ügye, csak kíváncsi lettem volna, hogy ki és miben látja a szobainas létjogosultságát.
Én hetekre lebontva nézném a létjogosultságát, illetve 5 napokra, mivel hétvégente mosok.
Azon ruhákat tárolom a szobainason, amiket még fel fogok venni a héten, akár már másnap, akár később. Ez első sorban nadrág, vagy pulcsi, amit mondjuk egy nap hordás után már nem tennék vissza a szekrénybe, ugyanakkor még abszolút felvehetőnek titulálom őket.
Azért szeretem, mert szépen ráteríthető a pulóver, kardigán, nem vállasodik ki, mintha mondjuk a széken tárolnám és nem gyűrődik össze rajta a ruha. A nadrág is szépen ráhajtogatható.
Megjegyzem a munkahelyem fokozottan fertőzésveszélyes. Ugyan csupán irodista vagyok, vagy is nem kell paranoiásnak lennem, de számomra alap pl. az, hogyha hazaérek, akkor azonnal leveszem az utcai ruhámat. Nem ülök le benne az ágyra sosem és nem tenném vissza a szekrénybe sosem. Ez igaz arra is, ha tömegközlekedésen leülök, vagy az utcán egy padra... A szennyesbe megy a szennyesnek titulált cucc, a még hordhatónak titulált pedig a szoba inasra. Rendezett érzést kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!