Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van egy gardrób "szobám"...

Van egy gardrób "szobám" milyen ruhásszekrényt rakhatnék be? Nyitott is lehetne?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy max 40cm mélységű szekrény lenne jó, ami vagy tolóajtós vagy nyitott. Bár nem tudom a nyitott mennyire lenne jó a ruháknak. Nem porosodnak be?
2017. okt. 12. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyitottat semmi esetre sem, mert egyrészt porosodik, másrészt ha valami nincs abszolút a helyen, akkor borzasztó rendetlen látvány.
2017. okt. 12. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyitott az csúnya és valóban porosodik.

Viszont egy szép függönnyel, ami harmonizál a szoba színvilágával, nem lenne rossz és ez a legolcsóbb megoldás.

[link]

2017. okt. 12. 11:12
 3/8 A kérdező kommentje:

ez így nem rossz.

Sajnos nyitott rendes gardróbszekrényt nem találok olyat ami beférne.

2017. okt. 12. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

Igy nez ki a szoba, pirossal berajzoltam hova lenne a szekreny.

2017. okt. 12. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:

De minek akarsz betuszkolni oda egy szekrényt?

Egy részét polcoztasd be, a másik felén legyen egy rúd a lógatósnak elé a függöny és kész!

Ha ügyes vagy, vagy van az ismeretségi körödben egy ügyes pasi, simán megcsinálja neked 1 óra alatt.

A lapszabászatoknál meg tudod rendelni méretre az anyagot.

2017. okt. 12. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a rajzod mennyire méretarányos, de miért oldalra akarod, miért nem a végében? Akkor a szoba 2 fala lenne a gardrób zárófala, nem kellene a mélységével problémáznod és jobban is nézne ki, pont úgy, ahogy a linken, amit küldtem.
2017. okt. 12. 11:38
 7/8 A kérdező kommentje:
kb 100cm van a ket fal kozott. Es 250 cm hosszu
2017. okt. 12. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Oda nyugodtan mehet a nyitott, látni úgyse látja senki, ha meg lezárod egy valamilyen ajtóval akkor por sem lesz, mert honnét.
2017. okt. 12. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!