Szekrénysor vagy gardrób? Érv ellenérv?
Nem tudom eldönteni h szekrénysort vegyek vagy egy nagyobb gardróbot.
Végülis van ruha bőven, bár már igyekszem selejtezni is. Szekrénysor abban lehet még jobb h vannak polcai ahova lehet rakni csecsebecséket.. (de ezt meglehetne oldani fali polccal is)
Leírnátok h nektek melyik van? Miért szeretitek, miért vagytok vele megelégedve? :)
Nem értem. A gardrób önmagában egy hosszabb szekrénysor. A gardróbszoba egy szoba, ahol ezt a szekrénysort elhelyezik.
Te mit értesz gardrób és szekrénysor alatt? Mert a kérdés egy paradoxon, ugyanis a kettő jelentése ugyanaz.
Nekünk gardróbszoba van, IKEA Pax 4m hosszú, 60m mély, 236 magas.
Mivel abba is lehet pakolni ruhákat (nem véletlenül van az akasztós része)
Pl egy 1,5 szobás lakásba nincs hálószoba és nappali... :)
A gardrob az egy helyiség, kb, mint egy nagyobb spájz, akasztókkal, fiókokkal, polcokkal, ahova a ruhákat lehet pakolni. Régen járható szekrénynek hívták.
Ha nincs gardrob, akkor lehet tenni beépített szekrényt, ami nem elhúzható, a helyszínen faltól-falig, mennyezetig beépítik és ott marad. Asztalos csinálja méretre, ha szerencséd van, kapsz bútoráruházban kb. jó méretet, amit csak szegni kell. Egyszerű, zárt megjelenésű, hálóba, közlekedőbe való.
Végül van a szekrénysor, önálló elemekből, nyitott-zárt elemekkel, akasztós résszel, stb. Általában variálható, látványos megjelenésű. Ezt rakjak a nappali szobákba.
Ebból a háromféléből tudsz választani, ami a lakásba passzol.
A kis szobában van a baba, mi a nagyobb szobában.
Ezért nehézkes a választás.. :D vagy csak én vagyok a válogatós...
Albérletben lakunk.
Majd később ha tudunk, szeretnénk nagyobb házba költözni, de addig ehhez kell igazodnunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!