Szekrénysor vagy gardrób? Érv ellenérv?
Nem tudom eldönteni h szekrénysort vegyek vagy egy nagyobb gardróbot.
Végülis van ruha bőven, bár már igyekszem selejtezni is. Szekrénysor abban lehet még jobb h vannak polcai ahova lehet rakni csecsebecséket.. (de ezt meglehetne oldani fali polccal is)
Leírnátok h nektek melyik van? Miért szeretitek, miért vagytok vele megelégedve? :)
Személy szerint jobban szeretem a földtől a plafonig érő bútorokat.
-nem kell porolgatni a tetejét
-a bútor tetejére is szoktak mások pakolni és valami szörnyű látvány olykor és porfogó, ellentétben a teljes szekrény ami plafonig be van építve azt be lehet csukni -nem fog semmi por és nem igénytelen a sok kacat ha olyan van.
-akasztós szekrényeket akarok majd sak ha külön megyek, mert fogasra szépen rá lehet rakni a ruhákat, legyen az nadrág vagy főlsők stb.
Pl mosás után fogason szárítva nem gyűrődik az ing, nincs hajtogatás/vasalás nyom, így mellőzhető a potya vasalás.
Pár fiók kell zokni stb nek azt annyi, sose szerettem a vacak polcokat ahova hajtogatni kell mindig.
Anyámnak mondtam felfúrom a bambusz rudat a fogasoknak, meg csináltam harmonika ajtót. XD
24-N
Sima szekrénysorok: Van hely mellette meg a teteje és plafon közt.
Gardrób szekrény: Földtől plafonig.
Gardrób "szoba" ahogy legtöbben ismerik: Taltól falig van a szélesség/mélység, a magasság pedig plafonig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!