Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szekrénysor vagy gardrób? Érv...

Szekrénysor vagy gardrób? Érv ellenérv?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni h szekrénysort vegyek vagy egy nagyobb gardróbot.

Végülis van ruha bőven, bár már igyekszem selejtezni is. Szekrénysor abban lehet még jobb h vannak polcai ahova lehet rakni csecsebecséket.. (de ezt meglehetne oldani fali polccal is)

Leírnátok h nektek melyik van? Miért szeretitek, miért vagytok vele megelégedve? :)

2017. márc. 5. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint jobban szeretem a földtől a plafonig érő bútorokat.

-nem kell porolgatni a tetejét

-a bútor tetejére is szoktak mások pakolni és valami szörnyű látvány olykor és porfogó, ellentétben a teljes szekrény ami plafonig be van építve azt be lehet csukni -nem fog semmi por és nem igénytelen a sok kacat ha olyan van.

-akasztós szekrényeket akarok majd sak ha külön megyek, mert fogasra szépen rá lehet rakni a ruhákat, legyen az nadrág vagy főlsők stb.

Pl mosás után fogason szárítva nem gyűrődik az ing, nincs hajtogatás/vasalás nyom, így mellőzhető a potya vasalás.

Pár fiók kell zokni stb nek azt annyi, sose szerettem a vacak polcokat ahova hajtogatni kell mindig.

Anyámnak mondtam felfúrom a bambusz rudat a fogasoknak, meg csináltam harmonika ajtót. XD

24-N

2017. márc. 7. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Sima szekrénysorok: Van hely mellette meg a teteje és plafon közt.

Gardrób szekrény: Földtől plafonig.

Gardrób "szoba" ahogy legtöbben ismerik: Taltól falig van a szélesség/mélység, a magasság pedig plafonig.

2017. márc. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!