Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Aki kicsit kreatívabb az adna...

Aki kicsit kreatívabb az adna nekem tanácsot ennek a nappalinak a berendezésére?

Figyelt kérdés

Csak számítógépes terveim vannak egyenlőre.

[link]

[link]

(az a darab L alakú cucc az kanapé lenne, csak nem raktam be modellt)

Esetleg máshogy elrendezni, illetve még valami bútort berakni? A számítógép asztal, tv, L alapú kanapé az mindenképp ebbe a szobába kerül.

Esetleg bármi ötlet, hogy a már benn lévő bútorokat máshogy rakjam, vagy valami más bútorhoz ötlet? Még talán egy falból kinyitható asztal lesz valahol, mert nincs konyha.

2017. okt. 8. 19:40
1 2
 11/16 TappancsMancs ***** válasza:

Egyszerű a méretezés ha a modellben már ki van mérve minden. Van méretező eszköz.

https://www.youtube.com/watch?v=fMpXbDeSbKk

2017. okt. 14. 20:39
 12/16 TappancsMancs ***** válasza:

Elején talán a mutatott elrendezésekről hogy mit miért inkább ne. Szerintem hasznos lesz.

- Nappaliba nem fontos magas bútor (általában) főként kisebb területnél, elnyomja, alacsony bútorokkal levegősebb, kellemesebb lesz.

- Az ajtóra bútor ne lógjon rá.

- A kocka polc nagyon merev ipari küllemű (hiába gyártják).

- A kezdeti ötletből látszik hogy mint sokan nem egy klasszikus nappali elrendezésben van. Egy kanapétól még nem lesz nappali ahol kellemes tartózkodni. Kell kávézóasztal a kanapé elé, akárhány személyre van ülőhely (lehetne U alakban 10 személyes is vagy kettő de asztal az kell. Praktikus is. Kell a kanapé mellé asztali lámpa valamin. Itt csak egy fér oda de az is kell. Így lesz minimum nappali.

- Itt egy puffot tettem be de befér még 1-2 is. Ez jó ha többen vanak és lábtartónak is jók.

- A tv szekrény a falig se érhet mert ott a függöny. Ami normálisan is mutat az az ha max a függönyig és egy bútor. Tehát mindkét oldalon keskenyebbre kell választani, inkább kis hely is maradjon.

- A két ajtó között az íróasztal semmi nyugalmat se ad, mint egy átjáróházban. Bejövéskor is útban tud kicsit lenni. Oda egy rakodós bútor megfelelő, kis mélységgel. Itt polcos de lehet ajtós vagy fiókos is.

[link]

[link]

[link]

2017. okt. 15. 16:09
 13/16 TappancsMancs ***** válasza:
2017. okt. 15. 16:10
 14/16 TappancsMancs ***** válasza:
Ja és a függöny a padlótól 1 cm-nyire. Képek arányosan a falrészek méretéhez, se túl sok se túl kevés, kis képek szemmagasságban, nagyobbak magasabban is lehetnek.
2017. okt. 15. 16:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Wow nagyon jó, köszi szépen. Megkérdezhetem milyen programmal csináltad?
2017. okt. 19. 09:57
 16/16 TappancsMancs ***** válasza:
sketchup
2017. okt. 20. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!