Nektek mennyi időbe telt amíg teljesen berendeztétek és megszoktátok az új lakást/szobát?
Nekem 10 évembe, mert eleve utáltam idejönni, de nem volt más lehetőség.
Most már elvagyok.
Mi átépítettük a házat, az első évben a fal sem volt leglettelve, az első hónapokban rendes padló sem volt (csak a még túl friss beton, amin állt a víz, vidám dolog), de ez van... Kissé lassan ment.
De aki kész házat vesz, annál is előfordul, hogy 15 évig készíti a polcot... Vannak lassú emberek.
Elég sokat költöztünk az elmúlt években. A berendezés befejezése sok mindentől függött. Amikor üres lakásba költöztünk, és kaptam 1 hét szabit is, akkor 1-2 hét alatt megvolt minden.
De volt olyan is, hogy oda költöztünk, ahonnan a férjem szülei elköltöztek, és nem is ürítették ki a lakást, ráadásul szabit sem kaptam, csak 2 napot. Na, ott 2-3 hónapig tartott minden, mert munka mellett, még előbb ki kellett szelektálni az otthagyott vackokat is, hogy egyáltalán legyen hely a sajátunknak.
A megszokás is változó. Az utóbb említett helyet nagyon nehezen szoktam meg, hónapokba telt, mert nem is akartam menni. Aztán annyira megszerettem, hogy szinte depressziós lettem, amikor el kellett jönni. A mostani helyet viszonylag hamar megszoktam, de más lassan 2 éve itt vagyunk, de még mindig utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!