Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nektek mennyi időbe telt amíg...

Nektek mennyi időbe telt amíg teljesen berendeztétek és megszoktátok az új lakást/szobát?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk a családommal és nem tudom mennyi ideig fog megmaradni nekem ez a furcsa..idegen érzés. 17 éves vagyok és soha nem kerűlt sor eddig költözésre.

2017. okt. 8. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 10 évembe, mert eleve utáltam idejönni, de nem volt más lehetőség.

Most már elvagyok.

2017. okt. 8. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Pár hónap. Addig olyan volt, mintha egy idegen apartmanban nyaralnánk.
2017. okt. 8. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi átépítettük a házat, az első évben a fal sem volt leglettelve, az első hónapokban rendes padló sem volt (csak a még túl friss beton, amin állt a víz, vidám dolog), de ez van... Kissé lassan ment.

De aki kész házat vesz, annál is előfordul, hogy 15 évig készíti a polcot... Vannak lassú emberek.

2017. okt. 8. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Èn 2 ève lakom itt de mèg mindíg nem szoktam meg. Van amikor elvagyok itt de többször nem szeretem.
2017. okt. 8. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Az idegen érzés hamar elmúlt, de a "berendezés" már 5 éve tart, az egy lassú folyamat :)
2017. okt. 9. 11:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy az én esetemben is csak pár hónap lesz a megszokás és nem 10 év... :D
2017. okt. 9. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Elég sokat költöztünk az elmúlt években. A berendezés befejezése sok mindentől függött. Amikor üres lakásba költöztünk, és kaptam 1 hét szabit is, akkor 1-2 hét alatt megvolt minden.

De volt olyan is, hogy oda költöztünk, ahonnan a férjem szülei elköltöztek, és nem is ürítették ki a lakást, ráadásul szabit sem kaptam, csak 2 napot. Na, ott 2-3 hónapig tartott minden, mert munka mellett, még előbb ki kellett szelektálni az otthagyott vackokat is, hogy egyáltalán legyen hely a sajátunknak.

A megszokás is változó. Az utóbb említett helyet nagyon nehezen szoktam meg, hónapokba telt, mert nem is akartam menni. Aztán annyira megszerettem, hogy szinte depressziós lettem, amikor el kellett jönni. A mostani helyet viszonylag hamar megszoktam, de más lassan 2 éve itt vagyunk, de még mindig utálom.

2017. okt. 10. 07:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon változó lehet. Van épület, ami azonnal befogad, és van, ami sokáig megtartja a távolságot. Legutóbb már eleve úgy vettünk házat a nejemmel, hogy körbejártuk a kiválasztottakat, s amelyikbe belépve azonnal otthon éreztük magunkat, azt vettük meg.
2017. okt. 10. 08:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó..."Van olyan épület,ami azonnal befogad és van olyan, ami sokáig megtartja a távolságot" nagyon megtetszett ez a mondatod. Olyan igaz!:)
2017. okt. 14. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!