Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van szövetbőr anyagokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Martindale érték >100.000 kanapét tervezünk vásárolni, leírások alapján ennek nagyon strapabírónak kellene lennie. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?

#szövetbőr
2017. okt. 4. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Majd rájössz...

Milyenk darabokban pereg le.

2017. okt. 5. 10:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos komolytalanok a válaszok, senki nem tudja a saját cuccáról, hogy milyen martindale értékű? Tudatos vásárlók. :-)
2017. okt. 5. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Minek kérdezel ,ha már eldöntödted ?

Miért minősíted a válaszolókat?

2017. okt. 7. 12:50
 14/19 A kérdező kommentje:

Mi azzal a baj, ha minősítem? Főleg, ha senki nem a feltett kérdésre válaszol. Értelmesen megfogalmaztam a kérdésem, de senki nem arra válaszolt, általánosságokat puffogtattak.

Szerintem most először hallottak a martindale értékről is.

2017. okt. 7. 17:11
 15/19 acelsziv ***** válasza:
72%

Ha ilyen marha okos vagy akkor úgyis tudsz mindent. Képes vagy tehát eldönteni hogy jó e vagy sem.

Fuck logic. Kinéztél egy új szót a szótárból és most jössz ide a saját válladat veregetni.

2017. okt. 7. 20:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Acélszív, újra dobog...

Nem a szótárból néztem ki, hanem az autó-versenysportoknál találkoztam vele először, Superbike motoroknál. Műbőrből készülnek az ülések, és nem semmi igénybevételt kell elviselniük a versenyek alatt. Itt találkoztam ezzel a bizonyos értékkel, és ekkor kezdtem el utána nézni, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban a kiskereskedelemben, a bútorok területén.

A kérdésemet azon szándékkal tettem fel, hogy esetleg más is foglalkozott-e vele bútorvásárlás esetén, kinek mi a tapasztalata. Ennyi.

2017. okt. 8. 07:28
 17/19 TappancsMancs ***** válasza:
A régi műbőrök anyaga egyfajta pvc volt, viszonylag strapabíró. Az új generációs textilbőr az polyuretán hab (hab!). Mint ilyen egy lyukacsos szerkezetű valami amibe bármi bele tud ivódni viszont nem lehet úgy kiöblíteni mint folyó víz alatt egy szivacsot. Panaszkodnak is rendesen hogy minden foltot hagy rajta. Szerintem hacsak nem 5 év garis 2személy/500e árú szóba se hozd. Sima kárpitokból is van választék. Esetleg linket mutathatsz.
2017. okt. 8. 16:11
 18/19 A kérdező kommentje:

Itt van a link:

[link]

A Premium megnevezésűt szemeltem ki.

2017. okt. 8. 16:16
 19/19 TappancsMancs ***** válasza:
Ha ilyen magas tartósságúnak tüntetik fel lehet, hogy az olyan is. Én inkább bíznék egy drágább és tartósabb szövetkárpitban. Külföldön is panaszkodnak hogy reped pl. Ha látsz egy kanapén ami akár több milliós és kisebb darab abban bízhatsz. Külön a gyártótól az ő megnevezésével és nem is tudom... Ha kiteszik 500e vagy 2 mill ért az más (bútoron).
2017. okt. 9. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!