Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire unalmas?
Azzal is nagyon fel lehet dobni egy falat, ha pl nem egyhangúan egyszínűre van kifestve... keressgélj különleges/divatos festési technikák közt, hátha van valami ami megtetszik...
Nekem fiatalkoromban volt egy nagyon jó grafitis haverom, mai napig abból él pedig már jócskán 35 felett vagyunk...
Én anyám nagy örömére megmondtam kamaszkorunkban a srácnak, hogy felkéne valamivel dobni a szobámat, a festéket én állom ő meg szabadkezet kap, ha megígéri, hogy nem egy bazinagy hímtagot fest :D
Sajnos elköltöztünk és fotóm sem maradt mára, egy raszta feka volt, aki joint szívás közben flasheli székesfehérvárat :) a szemeiben tükröződött a "környékünk"
A (vastagabb) tapétára gombostűvel is lehet fotókat rögzíteni, ha vékonyabb, akkor gyurmaragasztóval. Ezeket könnyű átrendezni, variálni.
Ha nagyon sok a hely, érdemes lenne feltenni polcokat, tükröt, faliórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!