Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen visszhangos a lakásom?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 21:49
2/14 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Igaz, minél több minden van benne, annál kevésbé visszhangzik
+ szőnyeg, + álmennyezet (redős, hungarocell)
3/14 A kérdező kommentje:
Ha-ha! Ezen már túl vagyunk pár éve.
2010. máj. 24. 21:59
4/14 anonim válasza:
hát pedig ez a megoldás hiába nevetsz.. minél több dolog van ami felfogja a hangot annál kevésbé vízhangos. googlezd ki hogy mitől van a vízhang ha nem hiszed
5/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a zsúfoltságot, valami olyan kellene, ami esztétitus is. Az a hungarocell lap a plafonra nem igazán jön be nekem. Pl. ha tapéta van festett fal helyett, az is használ?
2010. máj. 24. 22:13
6/14 anonim válasza:
ha nagy a tér, akár széltében akár magasságban, és kevés benne a bútor, akármit csinálsz, így is úgy is visszhangozni fog, nálunk, ahol nincs álmennyezet, ott visszhangzik, és ott is, ahol 50 nm-en csak pár bútor van. ez mindig így volt, és mindig is így lesz. nagy tér kevés bútor=visszhang=echo
7/14 A kérdező kommentje:
Hát nekünk a lakásunk majdnem akkora, 55-ös panelban lakunk.
2010. máj. 24. 22:55
8/14 A kérdező kommentje:
Ez a nagyobb szoba, nincs magas szekrénysor, csak komód magasságú. Ennyi bútor van kb. a másik szobában is.
2010. máj. 24. 22:58
9/14 anonim válasza:
Könyvespolc a kanapé fölé a falra?
10/14 anonim válasza:
Sok az üres fal. Tegyél fel képeket, faliszőnyegeket, függönyöket. Mondanám a tojástartót, mert az szerintem mókás, de hozzátok nem illene :D
Az a lényeg, hogy ne legyen sok sík felület, hanem vagy bordás, ami széttöredezi a hanghullámokat, vagy textil, szivacs jellegű, ami valósággal elnyeli. Az üres falaktól muszáj búcsút venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!