Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nektek otthon a konyhában...

Nektek otthon a konyhában vagy a fürdőben van a mosógépetek?

Figyelt kérdés
Városban nőttem fel de én nem tudom elhinni hogy van valaki aki a konyhába teszi a mosógépet nekem ez teljesen idegen.Teljesen rendben van csak én mindig abban a tudatban fogok élni,hogy az a fürdőbe való.

2017. aug. 18. 00:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

A konyhában, mivel a fürdőszobában nem férne el szépen. Az előző fürdőszobában a kád, wc és a mosógép mellett alig fért el egy ember...

A konyha pedig nagy.

Nem ideális, mert csak a felültöltőst szeretem s kicsit furán veszi ki magát a mosogató mellett a nyitott tetejű mosógép, az elülső síkból is kiáll, de azért elmegy.

Alapból a fürdőszobába való, szerintem is, de én utálom a túlzsúfolt apró helyiségeket, a fürdőszoba legyen relaxációs hely.

2017. aug. 18. 15:48
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha nincs lehetőség külön mosókonyha kialakítására, a konyhában jobb. Az úgyis tele van gépekkel, van vízcsatlakozás, a napi teendőkbe jobban szervezhető. A fürdőben csak csúfkodik, összes körítésével együtt. Mint ahogy a gázkazánt sem tesszük a fürdőbe, hanem külön helyiségbe, tárolóba - vagy akár a mosókonyhába, vagy legalább egy beépített szekrénybe. Ez ma már alap.
2017. aug. 18. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a konyhában van.
2017. aug. 18. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
A fürdőben van, de ha egyszer lesz egy saját házam, akkor lesz mosókonyhám is. Szerintem semmi keresnivalója a mosógépnek a konyhában.
2017. aug. 18. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

Én meg azt nem értem miért idegen!?😊

Szerintem a legtöbb háztartási gép a konyhában van és mivel az edények mosogatását is ott végzed miért lenne oda idegen tevékenység a ruhák mosása? Nekem mondjuk eleve a mosogató szekrény alá van srégen "beépítve". A sütő mellett lehet tényleg furcsa lenne. De így egy mosó-mosogató blokk.

2017. aug. 19. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Nálunk a fürdőben van, egy szekrényajtóval elzárva a pult alatt, amin a mosdó van. Én kacérkottam a konyha gondolatával is, mert a konyha nagy a fürdő kicsi, de párom nagyon idegenkedett a konyhába mosógéo témától. Sok ismerősünknél van a konyhában, főleg a panelban lakóknál.
2017. aug. 20. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:
27%

"Szerintem semmi keresnivalója a mosógépnek a konyhában."

Nálunk nem is keres semmit a konyhában, ott csak mos.

2017. aug. 20. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálam a fürdőben, páromnál a konyhában és a fürdőben is van egy mosógép (hatalmas a ház ott, és minden háztartási berendezésből van minimum 2, de inkább 3-4 ott)
2022. júl. 20. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!