Tippek otthoni kezzel megepitheto mosogepre?
Neked ilyen kell, ez tökéletesen megfelel. Igaz viz kell bele.
Víz az minden mosáshoz kell, de amennyi vizet elpocsékolsz kézi mosásra vagy tárcsás mosógépnél ahol ugye külön kell mosáshoz és öblítéshez akkor annyi erővel veszel egy automata mosógépet amik közül már nagyon sok víz és áramtakarékos van, az szépen kimos, ki centriz annyira hogy a ruhák éppen hogy nedvesek maradnak, fél nap alatt megszárad és ennyi. Nem kell fél délutánokat mosással eltökölnöd, bevágod a ruhákat, mosószert adagolsz esetleg öblítőt, beállítod, bekapcsolod, amikor végzett kiteregetsz és ennyi.
Én sokáig mostam tárcsás géppel meg külön centrifugával mert behalt az automatánk teljesen, tárcsás meg volt nagyszülői házunkban ami teljesen jól működött, csak picit fel kellett újítani, a centrifuga meg patika állapotú volt. Én azzal mostam sokáig férfi létemre de elegem lett hogy minden szombat délutánom erre ment el, és csak pocsékolta a vizet, inkább elmentem maszekolni és összespóroltam egy automatagépre valót fél év alatt vettem inkább 90 ezerért egy márkásat amihez alkatrész utánpótlás is könnyen van, fél évente ruha nélkül indítok egy gyors mosást kevés vízkőoldóval hogy a lerakódott vízkövet lemossa mindenhonnan és így simán kibírja 6-8 évig vagy tovább is. Meg figyelem hogy centrizésnél meg mosásnál mennyire zörög, mert ha már nagyon akkor csapágyakat és gumibakokat kell cserélni mert az előzőm attól fáradt el hogy ezeket elhanyagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!