Mi az előszoba funkciója? Nálatok hogy van berendezve, és mekkora? Szükséges egyátalán?
Nálunk kb 2 négyzetméter, de fontos, mert itt pakoljuk le a kinti koszos holmikat. Én nem tudnám elképzelni, hogy koszos cipőben mászkáljunk a lakásban.
Szüleimnél például az előszoba választja ketté a két lakrészt. Mókás, mert az se nagy, de öt ajtó nyílik belőle, kábé nincs is fala, csak ajtók :)
Az előző lakásunkban nem előszoba volt, hanem "fogadó". Volt vagy 20 nm, és kint állt egy ülőgarnitúra meg asztal. Meg persze a sarokban a fogasok, ilyesmi. Akkor mi is ott ültettük le a vendégeket.
panelban lakkom, nem én kértem, hogy legyen, de örülök hogy van. bár nem túl nagy, és mivel 3 ajtó is nyílik belőle így nem nagyon lehet használni, de itt vannak a cipők, kabátok, utcai pulcsik.
majd szeretnék csináltatni az egyik részre egy pakolós galériát, hogy jobban kihasználjam a teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!