Milyen magasan van a konyhában a pultotok? Ha változtatnátok rajta merre és miért?
90 magas, 60 mély. L alakú. nagyon szeretem, bár néha még ez is alacsony, mert elég magas vagyok.
egyébként én is a nyáron csináltattam, full saját elképzelés, kis maszek konyhás cég. az ikea elég gáz tud lenni.
"Áh ikea szóba sem jön:) és nálunk a párom csinál mindent,hisz ez a szakmája"
Ja.. nálunk is ez volt. Aztán megnéztem az ikea szekrényvázak árát, és rájöttem, hogy anyagárban van. És akkor azt gondoltam, hogy a fene fogja számolgatni, szabogatni, fúrogatni, élzárogatni, mikor ugyanannyiért levehetem a polcról, és kész van. Úgyhogy nekem ikea lett. És nem gáz, de ízlésekről ugye nem vitatkozunk.
Lehet, hogy olcsóbban szerzed az anyagot... Én 2500-as bútorlap, 2000-es hátfal, 200-as élzárás árakkal számoltam. Így egy 50x70-es szekrényváz faanyagának ára 4080-ra jön ki. Csavarok, tiplik, excenter ára legyen össz egy ezres. 5eFt-nál járunk. Az excenterek, tiplik, falhoz rögzítő elemek helyét fúrogathatod ki.
Vagy mindezt megveszed készen az ikeában 4600-ért.
Mondom, lehet, hogy te olcsóbban veszed az anyagot... Mennyiért? Hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!