Létezik olyan, hogy egy ablakot ne tudjak kinyitni oldalról?
De szerelő megtudja csinálja az ablak vissza tételt is?
Csak gondolom aranyár ez már így együtt.
Ugyan nem értek hozzá, de nekünk a legtöbbet használt modern ablakunk sem tökéletes már... A bukó megy egyből, de oldalra néha nem nyílik rögtön, hanem csak ha kicsit a normálisnál magasabbra fordítom a kilincsét, úgy nyílik meg.
Úgyhogy így a látatlanban ezzel próbálkoznék, hogy mindig picit feljebb tolva a kilincset próbánám nyitni... Ha nem megy, szerelő.....
Inkább a redőnyt kezdeném el egyedül barkácsolni, az egyszerűbb téma....
Nem feszegettem illetve nem fogom, akkor tovább feszegetni....
Igazából azon párázok hogy elég nagy darab tört le es mi van, ha leesik illetve raesik valakire, de vegulis idáig ott maradt.....
Valaki irta, hogy szerelő megoldja.....de most akkor jól ertem, hogy elvileg két szakembert kellene kihívnom egymásutan? Először az ablakost utána a redőnyöst?
Eddig sem nyílt oldalról? Csak mert létezik csak bukó ablak is.
Ha csak beszorult, azt tudják orvosolni.
Végül kijött egy ablak szerelő és felajánlotta, hogy megcsinálja a redőnyt is és feltett egy új dobozt is.
25ezret kért, így kiszállással mindennel együtt.....
Természetesen akart vettetni új redőnyt és zárat is(az utóbbi 30ezer), de abba már nem mentem bele.....
Próbálok örülni annak, hogy legalább rendbe jött a dolog.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!