Betti1986 kérdése:
Van valakinek tapasztalata a Vidaxl.hu oldalról?
Figyelt kérdés
Aki már vásárolt innen, mennyire megbízható az oldal?2015. dec. 1. 13:39
1/5 cintikebabby válasza:
Erre én is kíváncsi lennék! Csak én Ausztriai oldalukról rendelnék Bécsbe
2/5 cintikebabby válasza:
[link] Itt véleményezzék az oldalt! Én is most készülök rendelni!
3/5 Tam-Tam-TAM válasza:
Ezek bohócnak is rosszak ! Én történetem: Rendeltem tőlük egy ágyat amit 4 csomagban adtak fel! Az ágy egy részét megkaptam, de az egyik csomagban egy sátor volt!Ezt jeleztem az ügyfélszolgálaton és mondták,h küldjem vissza a csomagot és ha beérkezett a csomag akkor küldik az ágyam másik részét !! Mondom nem egyszerűbb és korrektebb,ha hozzák az ágy többi részét én meg visszaadom a sátort ?? Nem! Náluk ez így nem működik! Oké ...Mondom akkor csere a rossz csomag helyett ! Majd még du-n észrevettem,h a 17 cm-s matrac vastagság helyet kaptam kb egy 4-5 cm-s vastagságú matracot ! Még jó,h nem bontottam ki,mert akkor azt nem is biztos,h visszaveszik! Így még aznap írtam,h nem is kérem a csomag cserét,hanem vigyék vissza az egészet úgy ahogy van ! Írták,h rendben ! Gls futárszolgálat jött és elvitte mind a 4 csomagot ! Itt jeleztem,a vidának h visszaküldtem..Mondták h 2 napon belül visszakapom a pénzt ! Másnap jön az e-mail,a vidától h csak 3 csomagot adtam fel azt állítja a Gls ! Mondom micsoda?? Na itt már nagyon ideges voltam rájuk ! Akkor küldöm a Gls által adott átvételi elismerést ! Másnap hívom a hívom a Gls-t,h mennyi csomagot küldtem vissza ! Nénike segítőkész volt még a futárt is felhívta és jelezte h 4 csomagot adtam fel! Mondom akkor a Vida miért is állítja,h Önök azt mondták,h 3 csomagot adtam fel ?? Erre mondja a néni,h ezt a vidával kell leharcolnom! Ekkor írtam nekik,h ha nem tisztázodik a történet,h ki hazudik akkor rendőrségi feljelentést teszek ! Kb 8-10 percre jött az email,h minden rendben van megvan a csomagom ! :) :) 2nap és utalják a pénzt ! Nos sokszor 2 nap eltelt azóta,de pénzt még nem láttam! Ma is voltam a bankban megnézni mivel nem mindenről kapok sms-t ...Vidaxl NEM AJÁNLOM !!! És a diszpécserek is lekezelőek,bunkók és szlovákok ! Ámen
4/5 anonim válasza:
Most vásároltunk, mi meg vagyunk elégedve, a termék jó és nagyon hamar megjött. Nem volt gond, talán csak a tájékoztatás (hol tart a rendelés, mikor jön meg) nincs túlzásba vive.
5/5 anonim válasza:
Egy ágyat rendeltem matraccal együtt , miután kifizettem akkor akadtam rá a rossz véleményekre , nagyon beparáztam hogy mit fogok kapni...De végül pozitívan csalódtam! 2 hét alatt megjött , minőségre rendben van teljesen , a matrac is nagyon kényelmes és könnyen szerelhető volt az ágykeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!