Melyikkel lehet takarékosabban főzni? Kerámialapos vagy gázégős tűzhely?
A gázégős takarékosabb, de a kerámialapos sokkal kényelmesebb és gyorsabban is lehet rajta főzni.
Persz a legjobb az indukciós, mert az kevesebbet fogyaszt mint a kerámialapos, és sokkal hamarabb megfő vele miden. Csak azon az edények jó része nem használható.
Ezt az indukcióst nem ismerem!
hogy néz ki?
És miért nem jók a régi edények hozzá?
Szia! Nekünk kerámialapos van, de nekem sokkal jobban bejött a hagyományos, gázégős tűzhely. (újépítésű lakóházban lakunk, nem engedélyezik a gázt)
Én sokkal jobban szerettem a gázégősön főzni, minden sokkal egyszerűbb volt vele. Bekapcsoltad, és melegített. A kerámialaposnál, figyelned kell a maradékhőre (ha spórolni akasrz), és az sem mindegy milyen edényt használsz. Nekünk mindet le kellett cserélni, kivéve a Zeptereket. Viszont sütni sokkal jobb az elektromossal, ezért én a helyedben olyan típust választanék, ami gáz égős a tűzhely része, és a sütő villanyos ( nem tudom mi a pontos neve) de pl ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!