Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyikkel lehet takarékosabban...

Melyikkel lehet takarékosabban főzni? Kerámialapos vagy gázégős tűzhely?

Figyelt kérdés
Konyha átalakításra készülök és kíváncsi lennék,hogy melyiket válasszam?
2010. máj. 11. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:

A gázégős takarékosabb, de a kerámialapos sokkal kényelmesebb és gyorsabban is lehet rajta főzni.

Persz a legjobb az indukciós, mert az kevesebbet fogyaszt mint a kerámialapos, és sokkal hamarabb megfő vele miden. Csak azon az edények jó része nem használható.

2010. máj. 11. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezt az indukcióst nem ismerem!

hogy néz ki?

És miért nem jók a régi edények hozzá?

2010. máj. 11. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk kerámialapos van és nem cserélném le gázra. Nagyon kényelmes, szeretek rajt főzni és könnyü tisztitani, nagyon könnyü. Azt hogy takarékosabb-e, azt nem tudom, de nem fizetünk olyan sok áramot, igy nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne.
2010. máj. 13. 07:27
 4/5 anonim válasza:
Az utolsóval eggyetértek.Nekünk is kerámia van.Nem fizetünk sok áramot,egyszerű tisztítani.
2010. máj. 13. 23:20
 5/5 anonim válasza:

Szia! Nekünk kerámialapos van, de nekem sokkal jobban bejött a hagyományos, gázégős tűzhely. (újépítésű lakóházban lakunk, nem engedélyezik a gázt)

Én sokkal jobban szerettem a gázégősön főzni, minden sokkal egyszerűbb volt vele. Bekapcsoltad, és melegített. A kerámialaposnál, figyelned kell a maradékhőre (ha spórolni akasrz), és az sem mindegy milyen edényt használsz. Nekünk mindet le kellett cserélni, kivéve a Zeptereket. Viszont sütni sokkal jobb az elektromossal, ezért én a helyedben olyan típust választanék, ami gáz égős a tűzhely része, és a sütő villanyos ( nem tudom mi a pontos neve) de pl ilyen: [link]

2010. máj. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!