Honnan tudnék ilyen ágyat rendelni?
Olyan ágyat szeretnék ami egyszemélyes, legalább 200 cm hosszú és azért olyan széles, hogy kényelmesen el lehessen férni rajta (kb. 90 cm). Oldal támasz NEM kell, viszont mindenféleképpen legyen alja (mármint pl. legyen ágyneműtartója vagy valami, a lényeg, hogy ne férjen alá a macskám..meg a szörnyek). A színét tekintve valami egyszerű, sötét vagy pasztel lenne jó (szóval semmiféleképpen sem rikító). És persze ne nyikorogjon :)
összesen 35ezer Ft-om lenne rá. Esetleg valaki tud olyan oldalt/céget ahonnan tudnék rendelni és az egész ország területére kiszállítják (ingyen)?
hát ja,de gondoltam megvárom míg ír valamit:)
először nézz körbe hogy milyen ágyak vannak és mennyibe kerülnek aztán gyűjtsél még egy kis pénzt :)
2.vagyok..Google mindenki barátja :-)
Nagyon sok helyen néztem, de csak egy helyen találtam olyat ami -szinte- minden kritériumnak megfelel. Csak érdekelt, hogy esetleg ti tudtok-e még olyan oldalt ahol lehet ilyen ágyat rendelni.
Utolsó: ezen az oldalon is jártam, de itt 5000 Ft körül van a szállítás, és nem nagyon tetszik az ágy mintája :) Azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!