Hol lehet úgy ágyat vagy matracot rendelni, hogy van rá kipróbálási idő? Puha ágy/matrac csak memóriahabból lehet?
Ezt az oldalt találtam eddig [link] de biztos van több is. Ilyenkor ingyenesen cserélik vajon?
Ha valaki tud segíteni abban,hogyha puha ágyat szeretnénk,akkor annak mi a megnevezése,hogy keressem, mert eddig a félkemény volt ehhez a legközelebbi jelző, amit netes oldalakon találtam. Köszönöm.
Az a helyzet, hogy érdemes kipróbálni a matracot.
Amúgy igen, lehet matracvédőt is venni, azzal a keménységet nagyban befolyásolhatod. Amúgy lágy matracot nem nagyon ajánlanak egészséges embernek, mert nem jól támasztja alá a testet alvás közben (szép "U" alakot lehet felvenni egy lágy matracon fekve, ami háton fekvésnél még hagyján, de oldalt vagy hason fekve nem kellemes). Én laikusként azt gondolom, hogy egy közepesen kemény/félkemény matracon egy komolyabb fekvőbetét sokat javíthat a fekvésen.
Amúgy szerintem a félkemény a legtöbb embernek jó, szóval nem kell megriadni tőle, ezek a memóriahabos matracok nagyon kényelmesek.
Úgy tudom, lehetnek különbségek, például kókuszréteget tesznek bele, vagy ilyesmi (emiatt keményebb lesz).
Szerintem ezt a vásárlást nem úszod meg próba nélkül :-)
Ebből a szempontból érdemes olyan matracot nézni, amit kipróbálhatsz (van olyan, hogy 100 napos próba, ha nem jó, 100 napon belül kicserélik, például a Jyskben a Gold matracok esetében).
A memóriahab-réteg módosíthatja a matrac keménységét, gondolom, ez a vastagság függvénye (is).
Szeretném megköszönni a segítséged, nagy utánajárások és filózások után, végül a válaszod is közrejátszott a döntésemben (főleg a 07.18. 04:12-es utolsó mondata). Féltem a félkeménytől, viszont puhát meg már akkor ezek szerint próbáltam és háton fekve sem tetszett az U alak.:)
Végre egy hónap után eljutottam oda, hogy megrendeltem amit kiszemeltem. Pedig földön alvás van, mégis sokat hezitáltam. Szóval egyenlőre még csak úton van az álommatrac,de akármilyen is lesz,azt,hogy segítettél a döntésben,köszönöm!
Szívesen.
Aztán mesélj majd, hogy milyen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!