Tiniknek nem keskeny a 80x200-as matrac? 4 és 8 évesek a lányaim, aktuális az új bútor, mert a kisebb még a babaágyában alszik, a nagyé is csak 180 cm hosszú.
Figyelt kérdés
Nem akarok 5-6 év múlva új ágyat venni.2016. máj. 15. 18:55
1/7 anonim válasza:
A leírt méret megegyezik egy felnőtt heverő méretével .
2/7 piriiiii válasza:
Nekem egy nagyon maximum 100x200-as méretű ágyam van (kihangsúlyozom: ágy, nem matrac), bőségesen elférek rajta 19 évesen (olykor egy kutyával osztozva), pedig sokat forgolódom. Akár két ember is elfér rajta, de az már szűkös.
Szerintem nem keskeny. De határeset azért.
3/7 anonim válasza:
Szia, nem kicsi a matrac, de tinikent majd ha jönnek a barátnők pizsipartizni akkor bizony jobb a nagyobb. Lehet együtt is akarnak majd aludni a lányok. Szóval sztem vegyél 140x200 ágyat. Abból baj nem lehet! Csak előnyei vannak.
4/7 anonim válasza:
Igen kényelmesen elég. Ekkora ágyon még a kedvesemmel is elfértünk időnként
5/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen két ágyat akarok, ne aludjanak közösben. A barátnők, vagy a házigazdák meg majd alszanak a felfújható ágyon. :)
2016. máj. 15. 19:22
6/7 anonim válasza:
A 80 és 90-es szélesség a normál 1 személyes matrac szélesség. A 140-es a másfeles, egynek elég nagy, kettőnek kissé szűkös lehet.
7/7 anonim válasza:
Attól függ, mekkorák a lányaid. Bár még 8 évesen se nagyon lehet annyira elhízni, hogy egy 80x200-as ágy keskeny legyen...
A kisebb lányodnak meg maga lesz a focipálya az ágy, a babaágy után. Klausztrofóbiás biztosan nem lesz benne :)
Egyébként javaslom azonos típusú ágyak vásárlását, és amikor majd eljön az a bizonyos pizsipartis időszak, akkor egyszerűen csak összetoljátok a két ágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!