Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ikea metod konyhabútorral...

Ikea metod konyhabútorral akinek van elégedett?

Figyelt kérdés

Most készülünk új konyhát csinálni. Nézegetem az IKEA Metod konyháját. Terveztem is az online tervezővel. Arra lennék kiváncsi akinek van mennyire elégedett ár/értek arányban? Asztalossal érdemesebb e csinltatni?

Amúgy nem lenne olcsó. 1milla lenne plusz a gépek. De nagy konyha U alakban plusz konyhasziget.

Köszi :)

2016. dec. 11. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Asztalossal? :D. SOHA!!!
2016. dec. 11. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Ma Magyarországon nem találsz jó szakmunkást. Tele van kóklerekkel az ország, akik drágán dolgoznak, de legalább szarul.

Nagy nehezen kiválasztasz egyet, majd szinte könyörögni kell neki, hogy méltóztasson felmérni és ajánlatot adni. Utána előlegért kuncsorog, majd hetekig nem jön, mindig más kifogással ráz le. Mivel van nála előleg, nem fogod elhajtani, mert sosem látod viszont a pénzedet. Állandóan alkalmazkodni kell ezekhez. 2-3 hónap alatt meg is van a konyhabútorod. Persze tele hibákkal, amit kijavíttatsz vele. Még 2-3 alkalommal vissza tudod rángatni garanciásan, aztán soha többé nem veszi fel neked a telefonod.

Így lesz egy konyhabútorod, ami drága, tele van hiányossággal, ráadásul rossz szájízzel tekintesz az egész tortúrára.

Ikea: elmész, megnézegeted a színeket, pultokat, a különböző megoldásokat, fiók- és polckialakításokat. Otthon felméred a konyhád, konyhatervezővel összerakod. Otthon, a kanapédon kávét vagy teát iszogatva. Csinosítod, módosítgatsz rajta, majd megszületik a végső verzió. Az árát rögtön látod, tudsz esetleg műszaki tartalmat csökkenteni, ha sokallod. Elzarándokolsz az ikeába, konyhatervezőn szintén átnézik a konyhádat, kijavítják a hibákat. 5ezerért összeszedik a cuccokat, majd házhozszállítod/szállíttatod. 2 nap alatt összerakjátok, egyszerűbb, mint a lego. Ha BÁRMIT változtatni akarsz, évekig megkapod a rendszerazonos elemeket. A garancia 25 év.

Szenvedjen a kóklerekkel az, akinek két anyja van.

2016. dec. 11. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az asztalosban az a vicc, hogy ugyanannyiért dolgozik, de nem nyújtja ugyanazt mint egy modern, kész konyha mindegy hogy az az IKEA-ból vagy máshonnan származik.

Puhán csukódó és lábnyomásra nyíló felületek, kihúzható szekrények (ilyen: [link] praktikus fiókmegoldások ( [link] [link] ezeket mind-mind elfelejtheted egy asztalossal és amúgy meg 2016-ban eléggé alapvető dolgok.

Nekünk Metod konyhánk van, Laxarby előlappal, és igen, nagyon elégedett vagyok. A munkalap tömör fa. 2 millió volt a konyha gépek nélkül kerekítve, de nagyon szép, tökéletesen illik és praktikus, modern.

2016. dec. 11. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok elégedett megbantam
2016. dec. 11. 12:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznosak voltak!

Én is kb így látom :)

Asszem ikea lesz belőle. :)

2016. dec. 11. 16:34
 6/6 anonim válasza:
Mennyi igénytelen! Az ikeás konyhabútor a proliság egyik ismérve.
2023. jan. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!