Új ágykeretet szeretnék venni, de elég nehezen tudok dönteni, hogy milyen legyen!?
Az a helyzet amit kinéztem az tetszik, jó az ágyrácsa, nem az a vékony fenyőlapokból van, hanem sokkal vastagabb.
Az a baj, hogy nincs ágyneműtartója. futon lyra ágy, rottex gyártja ezeket.műbőrös, de azt mondják, hogy kiszakad meg kopik, ez igaz?
Amúgy vannak neten ilyen típus ágyakból sokkal olcsóbbért mint itthon, azt mondják , hogy a lengyelektől rendelt ágyak sokkal olcsóbbak mint a többi hasonló textilbőrös ágy. De miért? Van valakiknek tapasztalata ezekről?
Vagy van az az andré ágykeret fából van, nincs benne szövet, olcsóbb, meg van hozzá éjjeliszekrény, vastag ágyrács, csak azt nem tudom, hogy mennyire strapabíró. nem nyikorog nem esik szét ha a párunkkal hancúroznánk rajta. A végén csak egy deszka lap a lába.
Megveszem olcsóbbért és bele drágább vagy jobb minőségű matracot vehetek a megmaradó pénzből.
Matracnál is próbáltam sokfélét, gerincferdülésem van, lehet, hogy valami keményebb kellene, de ha olyat veszek és egy idő után meg a keménysége miatt elzsibbadva ébredek. 5 perc alatt nem lehet úgy kipróbálni, hogy eltudjam dönteni, hogy melyik a jó. mert a puhább is jónak tűnt. és a kemény is. elég jól megtartotta mind a kettő a gerincemet, de a rúgós kicsit puhának tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!