Extrém tapéta: Hogyan tudnék ilyet csinálni vagy csináltatni a falra? Szerintetek melyik a legjobb? Részletek lent : )
Most festetjük a szobám. Rózaszínt szeretnék, olyan pink félét. Van egy kisebb kiugró falfelület ahova ilyesmi mintát szeretnék (igazából nekem az 1 képen látható tetszene fekete-fehérben..vagy pinken)... hogy tudnék ilyet festővel csináltatni? Vagy vegyek tapétát? De a tapéták közül is melyiket?..az első színileg nemjó..csak a minta tetszik nagyon..a többin pedig túl sötét a rózsaszín, a falam ennél élénkebb lesz. Szerintetek mit csináljak? Mindenképpen szeretbék ilyen mintákat a falamra.
köszönöm :)
Igen a Bricostoreban én is néztem.
Az 5000 forint körüliben nagyon gondolkodom. Szerinted azt vegyem?
És nemtudod, hogy ha a katalógusból rendelek az mennyibe kerül és mikor érkezik meg?:D
Hát az ár nem számít..jó nem akarok többtízezer forintos tapétákat, de azért egyedi legyen és jól nézzen ki.
Csajos szobát akarok, mivel az illik hozzám:D
A tiétek is nagyon széép lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!