Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ruhák száradásának elősegítése...

Ruhák száradásának elősegítése hősugárzó használatával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az erkélyen szoktuk teregetni a ruhákat. Télire tervezek kirakni egy hősugárzót, hogy gyorsabban száradjanak a ruhák. Beépített erkély, kinyitnám az egyik ablakot bukóra, hogy ne párásodjon be a helyiség.

Kérdésem, hogy kialakulhat-e így penész?

Illetve, akinek van tapasztalata ilyen szárítási módszerrel, annak bevált-e?

2016. okt. 8. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok gyerek, te írtad így. Tok értelmetlenul fogalmazol, nehogy már az én hibám legyen, amikor megprobalok segíteni.
2016. okt. 8. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát ha kilowattonként legalább egy méter távolság alkalmazására van lehetőséged helyügyileg, akkor fúvasd hősugárzóval. Tuti gyorsabban fognak száradni a ruhák, és a penész miatt se kell aggódnod, ha a másodpercenként megmozgatott légköbméterhez kb. 1/5 m2 felületnyi légrést biztosítasz kereszthuzat esetén.
2016. okt. 8. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Én tavaly télen kezdtem el használni a ventillátoros hősugárzót, mert bent nagyon sokára száradtak meg a ruhák, amikor már kintre nem lehet teregetni. Kis helységbe teregetek ki egy ruhaszaritóra, fujatom rá a meleg levegőt, aztán kikapcsolom és hagyom bent a ruhákat vmeddig, utána kinyitom az ablakot, hogy a "befülledt"levegő kimenjen. Ezt kb 3 szor megcsinálom, és kb 1 jó óra alatt majdnem szárazak a ruhák. Csak másnap szedem le őket és úgy tuti szárazak. Ezt így nekem bevált, és szuper. 1óra alatt 1-2 kw áramot fogyaszt kb. 38-80 ft. Szárító gép helyett tökéletes, ami egy vagyon. Úgyhogy vegyél bátran, de inkább ventilátor osat.
2016. okt. 10. 23:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi baj van a beépített erkély kifejezéssel? Szerintem ezt a kifejezést mindenki így használja, más szó nincs is rá... Ingatlanos oldalakon is így írják.

[link]

[link]

2016. okt. 13. 17:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 hozzászólónak köszönöm :) Látszik, hogy járnak még ide értelmes emberek is :)
2016. okt. 15. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én kiraknék arra a beépített erkélyre egy szárítógépet. Minden gond meg lenne oldva.
2019. márc. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!