Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy 4,20x3,20-as szobám és festeni szeretnék és a 3,20-as falat tépétázni szeretném, a szoba színét türkizkékre vagy ilyen zöldre.
Zöld szín:
Türkizkékbe meg ezen az árnyalaton gondolkozok:
a 3,20-as falat ahol az ágyam lenne oda ilyen tapétát szeretnék:
2016. szept. 4. 20:50
1/14 anonim válasza:
Miben kéne segíteni? Nekem a türkizhez jobban megy a tapéta,de a zöldhöz sem rossz.Függ a bútoroktól is....
3/14 A kérdező kommentje:
A szekrénysorom ilyen, [link]
Az ágyam egy franciaágy és kandalló lenne bent, a kandalló kémény falára téglamintás tapétát szeretnék rakni.
2016. szept. 5. 09:18
4/14 anonim válasza:
Nekem a tégla mintás tapéta sok lenne a másik mintás tapétához,ráadásul ehhez a bútorhoz és a türkiz színhez nem is illik,de a te szobád....
5/14 A kérdező kommentje:
akkor milyen szín illene ehhez a bútorhoz?
2016. szept. 5. 12:38
6/14 anonim válasza:
Természetes kő hatású tapéta poszter bézs színben.?
7/14 anonim válasza:
A türkizhez illik a szekrény,a tégla mintás tapéta nem illik egyikhez sem.Én azt hagynám ki.Természetesen a plafon fehér.Türkizhez,a mintás tapéta szerintem nem annyira rossz a bútorodhoz.Egyszínű szőnyeggel és függyönnyel még akár jó is lehet.
8/14 anonim válasza:
A szekrénysor színéhez szerintem egyáltalán nem jó a feke-fehér tapéta. Az egészhez pedig a türkiz.....és a téglamintás....nekem túl kavarcos az egész. Keress egy tervező programot, amiben az egészet össze tudod hozni és úgy döntsd el.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát figyeljetek a téglamintás tapétát csak mondom a kémény falára szeretném rakni ami 2,70 magas és 50cm széles. És a fekete-fehér mintás tapétát csak 1 falra raknám fel ami 3,20 széles és 2,70 magas itt lenne ebbe az oldalba keresztbe az ágyam is szóval ez fal szabadon látszódna mivel itt csak az ágy lenne. A többi fal meg menne ilyen türkiz kék és királykék közötti árnyalatba. az Egyik 4,20-as oldalt lenne a szekrénysor szembe az ággyal,illetve az ágy meg majdnem az ablak alatt lenne a szekrényre nézve.
2016. szept. 5. 17:45
10/14 anonim válasza:
Türkizkék fal, fehér téglamintás tapéta a kandallóhoz és ezt a fekete-fehér mintás tapétát amit belinkeltél barna fehér színben is biztos találsz mert akkor megy a szekrénysorhoz. Türkiz párnák az ágyra. Szép is lenne. Én így csinálnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!