SUZUKA forgószék - Megéri megvásárolni?
Sziasztok!
Szobám felújítását tervezem a közeljövőben, már néztem is ki magamnak egy forgószéket a Kikában. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a többi gamer székhez képest sokkal olcsóbb.
Bár ez biztos azért van, mert nincs olyan minőségű, mint a többi és még nem is gamer széknek nevezik a Kikában. (Bár én attól gamer székként használnám.)
Szóval a kérdésem, hogy megéri-e az árát és hogy kb. milyen minőségre számíthatok, ha ezt a terméket megvásárolom? vagy... esetleg tudnátok ajánlani egyet?
Nekünk van Suzukánk és DXRacerünk, mindkettő a KIKA-ból.
A Suzuka sokkal kevesebbet tud, az egy irodai szék sportautós dizájnnal. A DXRacernek külön állítható a háttámla szöge az ülőlaphoz képest (mind az autókban), és a karfák magassága is. Fekvésig hátradönthető a szék és jár hozzá két párna fej- és deréktámasznak (kivehetők).
A Suzukának három előnye van: kényelmesebb az ülőlapja és befér egy gyerek íróasztal alá is, a DXR nem.
Ha a Suzukát választod, nagyon nézd meg átvételkor. Nekünk az első darabnak kb. 3 centit lejtett jobbra az ülőlapja és a támla két felső "biztonsági öves" lyuka teljesen más méretű volt. Mintha egy tanuló varrta volna. Reklamáltunk, adtak egy másikat, az OK.
Én most még úgy gondolom, hogy a Suzuka most még bőven elég nekem.
(Nincsnek olyan nagy igényeim, hogy állítható karfa, ülés...)
A mostani székemhez képest, már ez is maga lesz a megváltás, ha megvásárolom.
Attól köszönöm, hogy leírtad a másikat is (a DX Racert-t). Érdekes ez is! :)
Megy a zöld pacsi! ;)
Lehetne még egy kérdésem? Nemrég ugyanis találtam az Ebay-en egy kiköpött Suzuka széket.
Lehetséges lenne hogy a Kika ezeket a székeket megvásárolja külföldről és nem kicsi haszont rátéve árulja Magyarországon?
(Mert ha ez így van akkor lehet érdemesebb lenne megvásárolnom Ebay-ről, olcsóbban megúsznám.)
Suzuka szék a Kikában: [link]
"Suzuka" szék az Ebay-en?!: [link]
Elég érdekes számomra ez a dolog, ugyanakkor elgondolkodtató.
Okés. Már megvásároltam az Ebay-ről.
Az ezelőtti székemhez képest már ez is megfelelő számomra.
Azért köszönöm, hogy írtál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!