Meddig bírja egy forgószék?
Pont most telt le a garancia (egy év). Recseg-ropog az ülőrésze, a háttámla sem szuperál valami jól.
A szerelők azt mondják, hogy felesleges túl sokat várni az efféle székektől. 25 000 Ft-ért azért kibírhatna pár évet, nem?
Kösz a választ.
Rengeteg széket kipróbáltam, de normális méreteim ellenére ez volt az egyedüli, amelyikben kényelmesen tudtam ülni. (Csak azt nem tudom, hogy a nagyobb méretű és súlyú emberek mit használnak?)
Akkor spóroljak, azt mondod?
Nekem az előző székem kb. 7 évet bírt, a mostanit 5 éve használom, és semmi jele, hogy tönkre készülne menni.
Normál, középáras székek.
Mondjuk én 95 kg vagyok (bár mindenki azt mondja, hogy kinézek vagy 75-nek - „Miért nem eszel rendesen?”), szóval ez is biztosan közrejátszik.
Elolvasva majd' ezer hozzászólást más fórumokon: milyet fog ki az ember, ül-e benne egyáltalán, aki dicséri a sajátját, és a garancia is 1 év általában (még a 70-80 000 Ft-os székekre is).
Székgyártó vállalkozásba kellett volna fognom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!