Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Meddig bírja egy forgószék?

Meddig bírja egy forgószék?

Figyelt kérdés

Pont most telt le a garancia (egy év). Recseg-ropog az ülőrésze, a háttámla sem szuperál valami jól.

A szerelők azt mondják, hogy felesleges túl sokat várni az efféle székektől. 25 000 Ft-ért azért kibírhatna pár évet, nem?

2016. máj. 28. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos ilyenek, én is gondolkoztam, hogy vegyek-e, de lebeszéltek róla. A minőségibb székek 60-70-nél kezdődnek. Ha a max. 50 kiló gyerekednek veszel egy 120 kiló teherbírású széket ebben az árkategóriában, akkor valószínűleg tartanak.
2016. máj. 28. 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Kösz a választ.

Rengeteg széket kipróbáltam, de normális méreteim ellenére ez volt az egyedüli, amelyikben kényelmesen tudtam ülni. (Csak azt nem tudom, hogy a nagyobb méretű és súlyú emberek mit használnak?)

Akkor spóroljak, azt mondod?

2016. máj. 28. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az előző székem kb. 7 évet bírt, a mostanit 5 éve használom, és semmi jele, hogy tönkre készülne menni.

Normál, középáras székek.

2016. máj. 28. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, nekem már kb. 15 éve megvan a székem és semmi baja, pedig nem volt egy drága darab. :)
2016. máj. 28. 11:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk én 95 kg vagyok (bár mindenki azt mondja, hogy kinézek vagy 75-nek - „Miért nem eszel rendesen?”), szóval ez is biztosan közrejátszik.

Elolvasva majd' ezer hozzászólást más fórumokon: milyet fog ki az ember, ül-e benne egyáltalán, aki dicséri a sajátját, és a garancia is 1 év általában (még a 70-80 000 Ft-os székekre is).

Székgyártó vállalkozásba kellett volna fognom.

2016. máj. 28. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam mindig a karfa törik el. Az alulsó csavarnál a legvékonyabb az anyag, az a leggyengébb pontja.
2016. máj. 28. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Az enyémnek (kb. 6 éves, ikeás) szerkezetileg semmi baja, csak a textilbőr/műbőr kopott meg csúnyán az ülőfelületen.
2016. máj. 28. 22:49
 8/8 BiTOPro97 ***** válasza:
3-5-re gyártják a tömegárút
2016. jún. 3. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!