Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen lehet a műbőr kanapé?

Milyen lehet a műbőr kanapé?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják hogy kényelmetlen! De ez olyan hogy átlehet alakítani ággyá !

Én voltan hétvégén rokonoknál és ott a földön aludtam matracon de nem nagyon éreztem hogy kényelmetlen lenne, mondjuk a mostani ágyam se olyan kényelmes, és ez a műbőr nekem nagyon tetszik!

Használtan néztem 90e forintért és nagyon bejön!

Azt szeretném megtudni hogy kényelmes e? Ha nem akkor milyen anyagút ajánlotok?

2016. aug. 9. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:

műbőr és műbőr közt is van különbség, jobb és silányabb minőség. Nekem ilyen székem és a használtan vett kanapém is.

Kanapén semmi nem látszik, egy nagyon kis kopáson kívül. a szék viszont 1,5 év után ledobta a műbőr réteget.

2016. aug. 9. 11:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen kényelmes a kanapé?
2016. aug. 9. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Kényelmesség: csak úgy tudod eldönteni, hogy kipróbálod. Ülj rá, feküdj rá. Ágynak nem vennék kihúzható kanapét, legfeljebb csak akkor, ha rugós matrac van benne. Ezek vendégágynak jók, havonta egyszer valaki belefekszik, arra jók, de napi használatra se nem elég kényelmesek, se nem elég tartósak többnyire. Aludni ágy + matrac a legjobb szerintem.

Tartósság: a műbőr elég rossz minőségű tud lenni, ha sokat használják, ocsmány módon szétkopik, lemállik, leradírozódik a textilről a műanyag réteg. Nem biztos persze, hogy mindegyik ilyen, a MÁV-os kocsikban a huzat is elég tartósnak tűnik, de az ronda is. Az igazi bőrnél nem történik ilyesmi, hiszen ott nem egy textilre ráapplikált műanyagról van szó. Ugyanígy a sima textil borítás is tartósabb tud lenni, ha jó minőségű. Ha napi használatban lesz a kanapé, nem csak havonta kétszer ül bele egy vendég, akkor én nem venném meg, mert két év múlva jó eséllyel vállalhatatlan lesz.

2016. aug. 9. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!