Hogyan dobjam fel az új kombi bútorom?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy praktikeres pillanatnyilag akciós teenage ifjúsági bútort. A falam narancs-citromsárga közötti. Barna függönyöm van. Barna alapú tigrises szőnyeggel, piros fekete forgószékkel. Eddig egy ceruzatartót csináltam. Konzervdoboz sötétkék háttér delfibes matricákkal. Milyen HÁZILAG KÉSZÍTHETŐ, PRAKTIKUS dolgokkal dobhatnám fel? Egy korallvirágot és egy jácintot fogok még beszerezni. 12/L.2016. aug. 8. 18:20
1/4 anonim válasza:
Szia! Nagyon menő lehet a szobád ilyen vagány színekkel. :D Én a jóval egyszerűbb szobámat (világoslila fal, sötétlila függőny és szőnyeg) egy youtuber ötleteivel dobtam fel. A neve Nim C és annyira aranyos dolgokat készít, még nekem is tetszenek pedig 16 éves vagyok. Nem biztos hogy a szobaleírásod alapján a stílusodhoz menni fog de azért csak kukkancs bele. Jó dekorálást! ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, stílusom nincs, csak tavaj festettünk és a sárga ugyanannyiba került mint a fehér ezért megszavasztuk. A szőnyeg aranyos volt. A függöny rémes, de nem engedi lecserélni. A széket meglepinek kaptam, de így az összkép nem rossz. ;) Meg fogom nézni a csatornát köszi!! ! Aranyos vagy!
2016. aug. 11. 16:32
3/4 A kérdező kommentje:
*de anya nem engedi lecserélni.
2016. aug. 12. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!