Úgy döntöttünk hogy kifestjük a szobámat. Nekem kék bútorom van, de én lila festéket vinnék fel a falra. Az úgy jó vagy esetleg válasszak másik színt? Amúgy a lila az világos lila.
Ezzel ki tudod keverni a megfelelő kombinációt.
A kék bútor önmagában elég határozott,ahhoz nem kéne nagyon domináns szín.
Szerintem is fehér vagy tojáshéj színű,nagyon világos mogyoróbarna
A kék bútorokhoz és speciel nem javaslom a lila színt, szerintem az már túl sok lenne. Jobban el tudnék képzelni világosabb színeket, pl bézs, pezsgőszín, fehér. Viszont tudok egyet, ami merész lenne, vidám és nagyon hangulatos: narancssárga. Láttam már olyan szobát és gyönyörű! A kék szín önmagában nem túl otthonos, de a naranccsal igazán olyan tud lenni.
Ilyesmi narancsra gondolok:
nem tudom miért van minden kislány megőrülve most a lila színért... köztudottan a kielégítetlen nők színe :P
a narancs jobban menne a kék bútorhoz, de egy kiwizölddel is elég élénk hatást érnél el.
semmiképp se fesd lilára, mert borzalmasan nézne ki.
a lila megy a kékhez, mivel a lilában is van kék, a másik szín a piros amiből a lila áll
tehát olyan színekben érdemes gondolkozni amik kéket vagy pirosat tartalmaznak
a lila azon kívül, hogy világos lesz, lehet kékes vagy pirosas is, attól függően, hogy hideg vagy meleg színt akarsz kihozni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!