Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kicsi, nem túl világos hálóba...

Kicsi, nem túl világos hálóba milyen színt javasoltok?

Figyelt kérdés

Nagyjából 10 nm, fekvése miatt nem túl világos.

A zöld valamilyen nyugtató, világos árnyalatában gondolkodom, de hátha van olyan szín, ami tetszene, csak nem jutott eszembe.

Ha képet is tudtok linkelni hozzá, külön megköszönöm - hiszen színekről beszélni olyan, mint az építészetről táncolni.

2012. aug. 12. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 12. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:

na, nekem is hasonló a hálóm. kora reggel besüt a nap, aztán max a szemközti házról verődik rá a fény :)

trilak decor latin sárga a neve

sajna a gugli nem dobja ki pont ezt a színt sehogy, de linkelek pár képet, kb hasonló :)

[link]

[link]

[link]

a sárga azért jó szín, mert mindig napfényes hangulatot ad, és ha nem túl erős, vibráló szín, akkor nyugtat is.

a zöld sem rossz, de nekem nem tetszik az almazöld, meg semmilyen nyugis zöld szín, én a limezöldért bolondulok. ha megunom a narancs nappalit, akkor csakis lime lehet az új ruhája :D

ááállaati széép :D [link]

2012. aug. 12. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
bézs, barack
2012. aug. 13. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:

A zöld hálóba nekem kicsit intenzív lenne, nekem a konyhám almazöld, oda kiválóan illik. Én hálóba vmi sárgásat, bézses szint képzelnék el, Pl Platinum libapimpó, játszint, trombitavirág stb.

Sztem menj el egy festékszakkereskedésbe és nézegess színkártyákat, hátha vmelyik szín megtetszik, sőt a kártyákat haza is viheted és nézegetheted.

2012. aug. 13. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem túl világos hálószobában szerintem nagyon jól mutatna a krémszín, pl:

[link]

[link]

Szép lenne a sárga valamilyen árnyalata is:

[link]

[link]

Barackvirág szín esetleg:

[link]

Vagy lila:

[link]

Szerintem a zöld is szép lenne, de a fehér vagy törtfehér is világosítaná a szobát. Még annyit lehetne, hogy 2 színt kombinálnál.

2012. aug. 13. 20:57
 6/6 anonim válasza:
Barack...:))
2012. aug. 14. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!